Un smartphone nou, misterios, a apărut pe site-ul AnTuTu de referință, care pare a fi specificat în standardele sportului în conformitate cu standardele 2018. Dublat “Blackshark”, smartphone-ul ar putea fi cel mai sigur primul din sub-brand-ul de jocuri al lui Xiaomi, care merge de aceeași manevră. Se spune că Xiaomi a lansat Black Shark, o companie de jocuri mobile, pentru a crea dispozitive pentru segmentul de jocuri smartphone. Listarea sugerează că telefonul va avea 32GB de stocare încorporată, deși ne putem aștepta la variante cu spațiu de stocare mai mare – 64GB, 128GB etc.

Trecând pe pagina de produs AnTuTu, acest smartphone va fi alimentat de un Qualcomm Snapdragon 845 SoC, împreună cu un GPU Adreno 630, memorie RAM de 8 GB și spațiu de stocare 32GB încorporat. Telefonul este de așteptat să suporte un full-HD + (1080×2160 pixeli), cu un raport de aspect de 18: 9, și va rula MIUI bazat pe Android 8.0.0 out-of-the-box. Telefonul pare să fi înregistrat un impresionant 270,680 pe benchmark, comparativ cu pretinsul scor 265,267 înregistrat pentru viitorul Samsung Galaxy S9 +. Anunțul AnTuTu a fost distribuit pentru Weibo.

În timp ce specificațiile menționate mai sus se adaugă pentru a crea un smartphone puternic pentru jocuri, nu avem încă informații despre funcții personalizate, cum ar fi răcirea internă sau grafica îmbunătățită, pentru a oferi acestui telefon avantajul în comparație cu telefoanele de la alte sisteme OEM, cum ar fi Samsung și Asus. Pe site-ul Black Shark, compania spune ca investitorii sai primari ii includ pe cei de la Xiaomi. Site-ul a fost raportat pentru prima oară de Gizmochina săptămâna trecută.

Un alt smartphone de gaming este telefonul Razer ce a fost lansat în noiembrie anul trecut. Dispune de un display “UltraMotion” cu rate de reîmprospătare de până la 120Hz. Telefonul este alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 835 SoC, împreună cu memoria RAM de 8 GB și memoria încorporată de 64 GB. Telefonul Razer suportă, de asemenea, tehnologia Quick Charge 4+ a Qualcomm

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.