Google a anunțat, luni, trei caracteristici noi pentru aplicația Google pe iPhone și iPad. Acestea includ o extensie pentru magazinul iMessage App Store de la Apple, extinderea butonului Căutare Google pe cele mai multe browsere mobile, inclusiv Safari și Chrome, precum și caracteristici de drag and drop îmbunătățite pe modelele iPad care rulează iOS 11.

Extensia iMessage
Aplicația de mesagerie nativă din iOS acceptă acum o nouă extensie Google, care permite utilizatorilor să caute GIF-uri, locații din apropiere, videoclipuri și alte instrumente de conversație utile în timp ce trimiteți mesaje de contact cu iMessage.

“Doriți să cercetați un nou restaurant înainte de al împărtăși prietenilor? Apăsați doar pe cartela restaurantului și vă vom duce la pagina de căutare Google, unde puteți căuta orele cele mai aglomerate, precum și meniurile și recenziile. Mod GIF de căutare și puteți găsi și distribui un GIF “zi de naștere fericită”

Suport extins pentru browser
După ce Google a adăugat butonul Căutați Google, pe browsere selectate pe iPhone și iPad pentru a ajuta utilizatorii să acceseze rezultatele căutării Google în jurul conținutului conex, gigantul tehnic extinde acum această caracteristică în cele mai multe browsere compatibile, inclusiv Safari. Butonul Căutați Google poate fi găsit în opțiunea Trimitere din bara de sarcini de jos a browserului respectiv.

Drag and Drop pentru iPad
Și, în sfârșit, aplicația Google pe iPad obține, de asemenea, o actualizare funcțională majoră. Cu variantele iPad care rulează iOS 11, utilizatorii pot trage și plasa pentru a schimba text, imagini, hyperlink-uri către și din aplicația Google.

“Dacă citești un articol grozav în aplicația Google, apăsați, țineți apăsat pentru a ridica linkul și  glisati în iMessage pentru a partaja cu un prieten sau în Note pentru a salva mai târziu”

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.