Xiaomi Mi 6 are putin peste 4 luni de cand acesta este lansat. Nici bine nu s-a lansat acest telefon ca au inceput sa apara tot felul de zvonuri cum ca Mi 7 urmeaza sa se lanseze, iar din fericire exista un zvon direct din China. Bazandu-ne pe acest zvon, se spune despre Mi 7 cum ca ar fi alimentat de urmatoare generatie de procesoare de la Qualcomm. De asemenea, acesta va avea un display mult mai mare decat s-a vazut pe celelalte smartphone-uri din aceasta serie, iar vestea buna continua. Cu toate acaestea, s-a dezvaluit si data de lansare a acestui nou smartphone.

Xiaomi

Increzandu-ne intr-un tipster de pe Weibo, Mi 7 se va lansa la inceputul trimestrului anului 2018. Are putin sens ca telefonul sa se lanseze atunci, deoarece Mi 6 s-a lansat in luna Aprilie. Dupa cum stim, telefoanele celor de la Xiaomi au specificatii de cel mai inalt nivel, asa ca speram ca si noul Mi 7 sa fie asa. De ce credem ca asa va fi ? Deoarece in postarea de pe Weibo, tispter-ul a mantionat ca smartphone-ul va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 845 SoC. Daca stiti, in luna mai se spunea ca Snapdragon 845 SoC este in curs de dezvoltare si va fi construid pe platforma de 7nm.

In plus, noul smartphone din seria Mi a celor de la Xiaomi, va avea un display mai ceva mai mare decat al predecesorului sau. Se spune ca acesta va avea un display Full HD de la Samsung, cu diagonala de 6 inch. Acestea sunt toate detaliile pe care le-am putut afla despre noul Mi 7 al celor de la Xiaomi.

Acum, poate va intrebati de ce acest telefon se lanseaza anul viitor si nu anul acesta ? Simplu. Dupa cum stiti, chinezul Xiaomi o sa lanzeze luna aceasta, in mai putin de o saptamana, noul smartphone Mi Mix 2. Apropo, ar fi interesant ca viitorul Xiaomi Mi 7 sa aiba un ecran de tip bezel-less in genul lui Mi Mix 2.

Lasa un comentariu

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.