Xiaomi India a început să tachineze lansarea noii serii smartphone pe 2 noiembrie, cu un șir de posturi pe platforme sociale. În același timp, compania lansează în aceeași zi versiunea stabilă globală a sistemului de operare MIUI 9 din India. Recentul anunț MIUI India pe Twitter a dezvăluit: “Am ascultat solicitările dvs., iar MIUI 9 Global vine în India pe 2 noiembrie. Ești încântat?”

Acest lucru va însemna că dispozitivele Mi și Redmi eligibile vândute în India vor fi achiziționate cu MIUI 9 Global Stable ROM. Pentru a reîmprospăta, MIUI 9 este cea mai recentă versiune a interfeței personalizate UI a lui Xiaomi, care a fost prezentată în luna august alături de Xiaomi Mi 5X. Unele dintre noile caracteristici ale MIUI 9 includ: timpi de încărcare mai rapid al aplicațiilor, noi elemente de design, comenzi rapide pentru lockscreen, caracteristica splitscreen și multe altele. Xiaomi susține că a optimizat sistemul pentru a permite încărcarea mai rapidă a aplicațiilor și a spori performanța. Acesta este motivul pentru care compania încearcă lansarea cu hashtag, #LightningFast.

În continuare, scăpând un indiciu major despre viitoarea serie de smartphone-uri noi, indică faptul că noul telefon poate aparține gamei Redmi. Tweet-ul a inclus imaginea de teaser și a spus: “Nu sunt un Note”, confirmând astfel că viitorul dispozitiv Xiaomi poate să nu aparțină seriei Mi Note, după cum sa speculat anterior. Alte taglin-uri incluse au fost: “Nu sunt o carte” și “Sunt o nouă serie”. Compania se ocupă cu comercializarea intensă a telefonului ca să facă clic pe “cele mai bune”, ceea ce înseamnă că telefonul va fi orientat către utilizatori obsedați de sine.

Cu seria Mi și Redmi deja în India, compania era așteptată să aducă seria Mi Note în India. Cu toate acestea, ultima serie de tweet-uri confirmă că poate fi o nouă serie Redmi. Compania chineză a trimis cu câteva luni în urmă invitații de lansare similare, tachinând o “nouă serie” și apoi dezvăluind Mi A1 – primul smartphone dintr-o gamă nouă Android One pe Xiaomi, realizată în colaborare cu Google.

În prezent, Xiaomi acoperă o gamă largă de categorii de prețuri cu smartphone-urile Redmi și Mi-Series. Redmi 4A este cea mai ieftină ofertă de smartphone-uri Android a companiei în țară, în timp ce Mi MIX 2, recent prezentat, este cel mai scump din întregul portofoliu.

Compania a dezvăluit, de asemenea, smartphone-ul Redmi 5A din China la începutul acestei luni, care este succesorul lui Redmi 4A. În august, a lansat Note Redmi 5A în China, cu o cameră frontală de 16 megapixeli, care își pune accentul pe autocolante. Compania poate dezvalui aceste smartphone-uri la lansarea de pe 2 noiembrie.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.