Google Chrome este cel mai popular browser din toate sistemele de operare, indiferent daca este vorba de dispozitive mobile sau de PC. Google Chrome are unele dintre cele mai inalte niveluri de securitate pentru a proteja impotriva oricarui virus sau a malware. De asemenea, are cateva caracteristici excelente, impreuna cu capacitatea de a incarca rapid paginile web, facandu-l unul dintre cele mai utilizate browsere web.

Dupa cum stim, Google incearca din rasputeri sa aduca modul intunecat (dark mode) pe toate aplicatiile de baza ale Android, iar browser-ul Chrome nu face exceptie.

Desi nu este inca disponibila in versiunea stabila, recenta actualizare ‘’Canary’’ a dezvaluit cateva flag-uri care permit comutarea la acest mod intunecat. Odata ce este activat flag-ul, in sectiunea “Elementele de baza” a browserului Google Chrome din meniul Setari apare optiunea de a comuta la modul intunecat.

Iata cum puteti activa modul intunecat pe Google Chrome de pe Android

Pasul 1: Actualizati Chrome la cea mai recenta versiune din Magazin Play.

Pasul 2: Intrati in browser si scrieti “chrome://flags” in bara de adrese.

Pasul 3: Odata ajunsi, scrieti in bara de cautare a paginii cuvantul ‘’dark’’.

Pasul 4: Veti vedea doua optiuni: ‘’Android web Contents Dark Mode’’ si ‘’Android UI dark mode’’

Pasul 5: Pe noi ne intereseaza optiunea ‘’Android UI dark mode’’. Aceasta este pusa pe ‘’default’’, pentru a o activa da-ti pe ‘’enable’’.

Pasul 6: Restartati browser-ul.

Pasul 7: Intrati in Setari si veti gasi optiunea de a comuta la modul intunecat.

Retineti faptul ca modul intunecat este inca o caracteristica neterminata. Am observat ca atunci cand caut ceva, rezultatele cautarii sunt inca afisate pe un fundal alb.

In mod similar, puteti gasi anumite elemente de text sau de pagina afisate incorect, cu modul intunecat activat. Aceste bug-uri minore vor fi probabil rezolvate in versiunea finala, dar puteti dezactiva intotdeauna modul intunecat din setari daca se dovedeste prea enervant.

Sursa: www.digitbin.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.