Huawei a lansat o Periuta de diniti Electrica – Smart ce promite 3 luni de autonomie

Huawei a anuntat lansarea periutei de dinti electrice Lebooo Smart Sonic in Romania, dezvoltata in parteneriat cu Lebooo Electronic Technology. Cu acesata lansare compania mai adauga inca un produs in ecosistemul Huawei, de aceasta data din zona de electrocasnice – ingrijire personala.

Lebooo Smart Sonic vine cu cateva noutati atat in zona de hardware cat si in partea de software. Printre cele mai populare amintim de autonomie, care va fi de aproximativ 3 luni, incarcare rapida si baterie de 2500 mAh. Tot aici mai putem adauga integrarea periutiei in aplicatia HUAWEI AI Life, managerul de aplicatii pentru produsele inteligente Huawei.

Periuta se se conectează la aplicația Huawei AI Life, si ofera, in timp real, informatii utile despre utilizare, putand astfel ghida utilizatorul in vederea acoperirii intregii suprafate a dintilor. Periuța Lebooo Smart Sonic integrează 36 de moduri de curățare. In urma utilizarii, aplicatia Huawei AI Life ajuta la formarea unei rutine sanatoase de spalare a dintilor pentru a multumi pana si pe cei mai exigenti utilizatori.

Specificatii cheie Lebooo Smart Sonic:

Senzori Recunoasterea gesturilor / Scor periere / Îndrumări în timp real pentru a identifica poziția periei în cavitatea bucală /
Autonomie Autonomie pana la 90 de zile / Incarcare completa ~8 ore.
Tip baterie 2500 mAh
Beneficii Curatare inteligenta cu vibrații de înalta frecventa / Ingrijirea gingiilor / Indepartarea placii bacteriene
Moduri periere 36 de moduri periere / 3 capete cu functionalitati diferite: curatare, albire, sensibil
Alte caracteristici Smart Life APP/ Periere inteligenta, pana la 30 de zile de stocare offline / 38000 batai pe minut / Rezistent la apa IPX7

Smart Internet HUAWEI AI Life APP analizeaza 6 zone si 16 suprafete din cavitatea bucala, realizeaza monitorizare in timp real si corectează gesturile de periere, participand activ la formarea unei rutine sanatoase si eficiente de spalare a dintilor.

Lebooo Smart Sonic este dotata cu un nucleu magnetic cu suspensie care ofera vibratii de inalta frecventa care ajung pana la 38.000 de miscari pe minut. Printre cele 36 de programe pe care le are, amintim faptul ca exista 4 moduri intensitate a perierii. Prin intermediul aplicatiei se pot customiza o serie de moduri in functie de utilizator. Personalizarea se poate face pe grupe de varste, pe segemente de public, pe perioade ale zilei sau chiar pentru femeile insarcinate

Un alt feature interesant este acela ca periile sunt realizate dintr-un din material special, care combate formarea bacteriilor.

Ce imi mai place la aceasta periuta este faptul ca designul acesteia impiedica stropirea în momentul pornirii, iar rezistența la apa conform standardului IPX7, protejeaza periuta impotriva picaturilor de apa.

Periuța Lebooo Smart Sonic este acum disponibila in Romania in doua optiuni de culori: alb si negru si poate fi comandata la prețul de 399 lei, direct din stoc.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.