WI-FI-ul gratis poate fi mai mult mai pretios pentru unele persoane , decat mancarea sau bautura. Chiar daca esti o persoana cu un abonament de date limitat sau chiar daca lucrati la distanta si trebuie sa munciti de pe mobil sau de pe laptop, va trebuie o retea WI-FI. Vestea buna este ca cei de la Facebook s-au gandit si la asta. Acestia au o noua functie in aplicatia lor, care va ajuta sa gasiti cele mai apropiate puncte WI-FI.

Aceasta noua caracteristica de pe aplicatia Facebook se numeste “Find WI-FI” si a fost in teste inca din anul trecut, pana cand acestia s-au decis sa o lanseze la nivel global. Cu ajutorul acestei noi caracteristici, toata lumea ar trebui sa gaseasca retele de WI-FI in viitorul apropiat. Dupa cum spune si numele, aplicatia va cauta puncte de WI-FI gratuite pe care puteti sa le folositi.

Punctele de acces la WI-FI trebuie sa fie incluse in aplicatia Facebook inainte ca acestea sa apara. Dar acesta nu este ultimul loc in care puteti gasi WI-FI. Totusi, aceasta caracterisitica ar trebui sa va ajute. Inca o veste buna este ca, noua caracteristica a celor de la Facebook o sa va arate orele in care punctele de acces WI-FI sunt pornite, asa ca puteti evita locurile in care punctele de acces WI-FI sunt inchise.

Totusi, unde se gaseste WI-FI-ul

Nu se intampla chiar peste tot dar, in orasele moderne suntem pusi in situatia de a nu gasi puncte de WI-FI in locurile unde ar trebui sa fie. Adica in restaurante si baruri. Totusi, asta nu se intampla peste tot. In unele locuri unde datele mobile sunt rare, WI-FI-ul poate sa devina mult, mult mai valoros.

Cu totii stim ca Facebook nu este singura optiune de cautare a punctelor de WI-FI. Sunt numeroase aplicatii in Google Play si Apple Store unde putem gasi aplicatii de gasire a punctelor de WI-FI. Dar, probelema vine atunci cand vrem sa stim cine ofera sau cine nu ofera puncte de acces WI-FI, asa ca o sa vedem daca ajungem la o acoperire vasta a celor de la Facebook. Plus ca, daca vrei un punct de acces WI-FI poti sa te duci oricand intr-un loc ( restaurant, bar etc. ) si sa intrebi.

Actualizarile pentru Android si IOS ar trebui sa se lanseze curand. Daca sunteti curiosi sa aflati cum sa gasiti caracteristica “Find WI-FI” in aplicatia Facebook, faceti in felul urmator : accesati pagina “More”, iar acolo o sa fie caracteristica “Find WI-FI”. Este foarte simplu. Dar atentie, punctele publice de acces WI-FI sunt mai putin sigure decat WI-FI-ul tau de acasa

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.