WI-FI-ul gratis poate fi mai mult mai pretios pentru unele persoane , decat mancarea sau bautura. Chiar daca esti o persoana cu un abonament de date limitat sau chiar daca lucrati la distanta si trebuie sa munciti de pe mobil sau de pe laptop, va trebuie o retea WI-FI. Vestea buna este ca cei de la Facebook s-au gandit si la asta. Acestia au o noua functie in aplicatia lor, care va ajuta sa gasiti cele mai apropiate puncte WI-FI.

Aceasta noua caracteristica de pe aplicatia Facebook se numeste “Find WI-FI” si a fost in teste inca din anul trecut, pana cand acestia s-au decis sa o lanseze la nivel global. Cu ajutorul acestei noi caracteristici, toata lumea ar trebui sa gaseasca retele de WI-FI in viitorul apropiat. Dupa cum spune si numele, aplicatia va cauta puncte de WI-FI gratuite pe care puteti sa le folositi.

Punctele de acces la WI-FI trebuie sa fie incluse in aplicatia Facebook inainte ca acestea sa apara. Dar acesta nu este ultimul loc in care puteti gasi WI-FI. Totusi, aceasta caracterisitica ar trebui sa va ajute. Inca o veste buna este ca, noua caracteristica a celor de la Facebook o sa va arate orele in care punctele de acces WI-FI sunt pornite, asa ca puteti evita locurile in care punctele de acces WI-FI sunt inchise.

Totusi, unde se gaseste WI-FI-ul

Nu se intampla chiar peste tot dar, in orasele moderne suntem pusi in situatia de a nu gasi puncte de WI-FI in locurile unde ar trebui sa fie. Adica in restaurante si baruri. Totusi, asta nu se intampla peste tot. In unele locuri unde datele mobile sunt rare, WI-FI-ul poate sa devina mult, mult mai valoros.

Cu totii stim ca Facebook nu este singura optiune de cautare a punctelor de WI-FI. Sunt numeroase aplicatii in Google Play si Apple Store unde putem gasi aplicatii de gasire a punctelor de WI-FI. Dar, probelema vine atunci cand vrem sa stim cine ofera sau cine nu ofera puncte de acces WI-FI, asa ca o sa vedem daca ajungem la o acoperire vasta a celor de la Facebook. Plus ca, daca vrei un punct de acces WI-FI poti sa te duci oricand intr-un loc ( restaurant, bar etc. ) si sa intrebi.

Actualizarile pentru Android si IOS ar trebui sa se lanseze curand. Daca sunteti curiosi sa aflati cum sa gasiti caracteristica “Find WI-FI” in aplicatia Facebook, faceti in felul urmator : accesati pagina “More”, iar acolo o sa fie caracteristica “Find WI-FI”. Este foarte simplu. Dar atentie, punctele publice de acces WI-FI sunt mai putin sigure decat WI-FI-ul tau de acasa

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.