Ca urmare a vânzărilor sale spectaculoase în 2017, se pare că Grand Theft Auto V (GTA V) ar putea primi o nouă variantă. O listă pe Amazon Germania sugerează că editorul Take-Two ar putea să se pregătească pentru lansarea Grand Theft Auto V Premium Edition. În prezent, este listat pentru Xbox One, deși este sigur să spunem că va veni si pe PS4 și PC, de asemenea.

În prezent, conținutul exact al Grand Theft Auto V Premium Edition nu este cunoscut. Cu toate acestea, înregistrarea magazinului a fost fixată pentru data de lansare din 23 martie 2018. Daca ar fi sa riscam o presupunere, acest lucru ar putea fi jocul, impreuna cu GTA Online Shark Cards mai degraba decat optimizarile vizuale pentru PS4 Pro si Xbox One X pe care unii le sugereaza. Motivul fiind că GTA Online a fost extrem de popular după ce a fost lansat cu GTA V, este sigur să spunem că Rockstar și Take-Two ar dori să valorifice acest lucru și să-l continue.

Anterior, Take-Two a anunțat că GTA V a vândut peste 90 de milioane de unități în întreaga lume, cu componenta multiplayer, GTA Online, fiind cel mai mare motor al cheltuielilor de consum în ultimul trimestru. GTA Online va vedea mai multe actualizări de conținut în lunile următoare.

Aceasta înseamnă că GTA V a vândut 15 milioane de unități doar în 2017. Nu este prea șovăielnic pentru un joc lansat inițial în 2013. Pentru a o pune în perspectivă, Star Wars Battlefront 2 a vândut șapte milioane de unități și a fost sub așteptările editorului EA.

“Privind numerele și contabilitatea pentru versiunile PS3, 360 și PC, putem spune că mai mult de unul din trei proprietari PS4 și XB1 [Xbox One] au o copie a Grand Theft Auto 5. Jocul trebuie să se cumpere cu o achiziție curentă de consolă “, a declarat analistul industriei Daniel Ahmad.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.