Tu de unde te aprovizionezi cu consumabile pentru imprimanta?

Perioada pandemei ne-a facut pe multi dintre noi sa lucram de acasa pe perioade mai lungi sau chiar sa ne mutam biroul permanent acasa.  Eu bine, pentru a putea lucra de acasa in conditii corespunzatoare sau cel putin asemanatoare cu cele de la birou ai nevoie de mai multe echipamente pentru a sustine task-urile si activitatile zilnice.

Unul din echipamentele importante de care ai nevoie cand lucrezi de acasa este imprimanta. Printezi, scanezi, copiezi documentele importante pana in momentul in care te lasa “cerneala” sau tonnerul.

Pentru majoritatea dintre noi, imprimanta la biroul de acasa este deja parte integranta din ecosistemul “biroul de acasa”, motiv pentru care este important sa stii ca aceasta functioneaza cu consumabile cu cerneala sau tonner, dupa caz.

Presupunem ca ai deja imprimanta acasa cu care iti sustii activitatile tale zilnice, insa vine si momentul in care este nevoie sa te gandeste la consumabilele cu care se echipeaza imprimanta ta in vederea schimbarii lor atunci cand se consuma.

De unde stim cand se epuizeaza consumabilele din imprmanta?

In functie de modelul de imprimanta vei primi diferite mesaje de atentionare inainte ca cerneala din cartuse sa se epuizeze.  Practic, vei averitzat in diferite moment de nivelul de cerneala sau chiar poti verifica oricand procentul de incarcare a consumabilelor din imprimanta ta.

De unde cumperi consumabile pentru imprimanta ta?

Este simplu! Recomandarile din aceasta perioada sunt indreptate catre achizitionarea pe cat posibila a produselor din magazinele online cu livrare rapida prin curier.

Pentru a identifica rapid de unde poti cumpara cosnumabile pentru imprimanta ta, poti scrie, de exemplu pe google, cartuse imprimanta HP sau oricare brand de imprimanta detii si urmareste rezultatele.

Daca vrei sa fii si mai precis, afla modelul exact de imprimanta pe o detii si iti vei usura cautarile.

De exemplu, pe website-ul www.tonerdepot.ro ai la dispozitie un configurator foarte intuitive prin intermediul caruia poti identifica rapid consumabilele cu care functioneaza imprimanta ta.

Pot schimba singur cartusele la imprimanta?

De cele mai multe ori procesul de inlocuire a consumabilelor la imprimanta este simplu si poate fi facut de oricine fara o pregatire in prealabil. Daca totusi nu crezi ca poti schimba cartusele la imprimanta, recomandarea este sa se citeasca manualul de utilizare unde vor afi afisate informantii si imagini care te vor ghida pas cu pas in tot procesul de schimbarea a cartuselor din imprimanta.

Majoritatea producatorilor de imprimante permit accesul facil in vederea inlocuirii consumabilelor de catre orice utilizator. In cazul in care nu te descurci, poti cauta chiar pe Youtube clipuri cu utilizatori care schimba consumabilele. Daca ai o imprimanta Canon cauta pe Youtube schimbare cartuse imprimanta Canon, eventual adaugi si modelul de imprimanta in cautare pentru a gasi rezultate cat mai relevante.

Tu iti schimbi singur cartusele la imprimanta?

 

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.