Renault a lansat ARKANA, primul SUV-coupé al francezilor prezentat la Mosocova

Recent prezentat la Moscova, Renault Arkana si-a facut apritia sub forma unui show-car, urmand ca versiunea de serie sa intre un piata la inceputul anului viitor. Odata cu prezentarea oficiala, Renault ne arata primul sau SUV-coupé. Noul Renault Arkana va fi lansat initial in Rusia ca un model global ce va ajunge si in alte piete imediat dupa lansare.

Arkana va opera în segmentul SUV-urilor compacte (segment C), alături de fratele Kadjar. Segmentul C este în prezent cel mai dinamic al pieței auto, concurența fiind aici acerbă. Renault și-a propus să câștige cotă de piață oferind un model cu eleganța unui sedan și capabilitățile și robustețea unui SUV, totul împachetat într-o siluetă trendy de coupé.

Daca in urma cu cateva zile informatiile despre Renault Arkana erau la nivel de teaser, acum avem de-a face cu o prezentare oficiala, iar oamenii prezentai la Salonul Auto de la Moscova il pot vedea live.

„Ideea acestui concept inovativ a venit din Rusia iar proiectul a fost dezvoltat cu contribuția majoră a echipei de la Renault Russia. Arkana va îndeplini aspirațiile clienților ruși, dar și ale unor clienți noi din alte regiuni ale globului a declarat Nicolas Maure, SVP, Chairman of Eurasia Region.

Probabil ca cel mai important aspect al acestei lansari este reprezentat de pretul cu care va veni Renault Arkana si nici alte detalii legate de echipari sau motorizari.

Sursa: auto-bild.ro

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.