Ce este un portofel digital pentru criptomonede?

Un portofel digital este necesar pentru a depozita, trimite și primi criptomonede precum Bitcoin sau Ethereum. Reprezintă în esență un software care poate înmagazina mai multe adrese publice de criptomonede. De fapt, portofelul este echivalent cu o platformă online bancară, adresa publică fiind numărul de cont, iar tehnologia blockchain este întregul sistem digital de computer care fac posibilă anonimitatea și rapiditatea tranzacțiilor, sistemul bancar în esență.

Un portofel digital poate accesa soldul adreselor și reprezintă doar un mod de interacțiune cu sistemul online, nu stochează valoarea monedelor în mod fizic. De aceea, este foarte important ca adresa privată să fie păstrată sigură și neîmpărtășită cu nimeni.

Există mai multe tipuri de portofele digitale, fiecare criptomonedă oferind un tip de portofel full node. Acestea pot fi considerate portofelele oficiale. Pentru Bitcoin există Bitcoin Core, iar pentru Ethereum există Ethereum Wallet, bazat pe Mist Browser. Pe platforma Tradesilvania puteți folosi avantajosul portofel digital care oferă zero comisioane.

Multe dintre portofelele de exchange prezintă opțiune de custodie, însemnând că nu controlezi cheile în mod direct. Portofelele de tip desktop și mobile sunt cele mai accesibile, iar unele bazate pe web prezintă opțiune de encriptarea a datelor înainte de a accesa serverul.

Platforma digitală Tradesilvania recomandă portofelul digital integrat in platforma de tranzactionare, care suportă 16 criptomonede de top (Bitcoin , Ethereum, Ripple, EOS, Litecoin, Bitcoin Cash, Stellar, TRON, Cardano, Dash, OmiseGO, Basic Attention Token, Augur, 0X, Golem, Electroneum).

Suplimenar fata de un portofel digital puteti stoca monedele digitale intr-un portofel de tip hardware poate salva datele unui cont în mod offline, conectându-se la rețea doar când este necesar. Sugestii populare pentru un portofel hardware, care suportă un nivel mai mare de Securitate sunt: KeepKey, un fel de dispozitiv USB, și Nano Ledger S, cu un preț foarte accesibil.

Portofelul digital disponibil gratuit in platforma Tradesilvania suporta Bitoin, Ethereum si inca 14 dintre cele mai folosite criptomonede in lume. Portofelul digital si platforma este foarte accesibila utilizatorilor novice care incep sa tranzactioneze, dar si traderilor experimentati care cauta o platforma rapida si securizata pentru tranzactii Bitcoin sau Ethereum.

Cu opțiuni avansate, dar și o interfață ușor de folosit, portofelul digital si solutia software de tranzactionare Tradesilvania este o soluție profesională accesibila din Romania in cateva minute. Platforma permite depozitare de fonduri in portofelul digital atat prin plata card cat si cu transfer bancar.

Cel mai simplu mod de a avea tangenta cu lumea criptomonedelor si a tranzactiilor este sa va creati un cont pe platforma Tradesilvania si sa incercati tranzactii cu monede virtuale de acasa.

Lasa un comentariu

2 Responses

  1. Preda

    La inceputul lunii aprilie 2020 m investit in criptomaneda RIPPLE,Cardul este activat din data de 4 Aprilie 2020. Am pus la dispozitia tradesilvania.com din Cluj Napoca toate elementele de identificare solicitate.Mai departe solicit sprijinul d-voastra pentru deschiderea potofoliului virtual.Deocamdata lucrez pe calculatorul FLATRON L222WS LG.Lucrez sub codul stailit de d-voastra. Camera video A4 TECH. Cu tot respectul Preda Vasile

    Reply
  2. Preda Vasile

    Preda Vasile Doresc sa creez un cont pe platforma Tradesilvania si sa incerc tranzactii cu monede virtuale de acasa. Cum trebuie sa procedez. Am deschis con in Ron la C.E.K. BanK din Oradea daca foloseste la ceva.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.