Redmi Note 5 Pro a devenit mult mai usor de cumparat pe masura ce Xiaomi a anuntat ca smartphone-ul va urca pentru precomenzi prin intermediul Mi.com la ora 12 pm IST, vineri, 13 aprilie. Smartphone-ul a fost lansat in februarie si de atunci a fost pus la dispozitie on-line în vânzări flash prin Flipkart și Mi.com, ceea ce face destul de greu de cumpărat. Redmi Note 5 Pro este de asemenea disponibil offline prin intermediul magazinelor Mi Home și a partenerilor de vânzare cu amănuntul offline Xiaomi, deși cumpărătorii trebuie să plătească o mică primă dacă aleg acest traseu.

Xiaomi a făcut anunțul de disponibilitate pre-comandă Redmi Note 5 Pro prin intermediul site-ului Mi.com, precum și Forumul MIUI. Pentru compania chineză, precomenzile presupun că, cumpărătorii vor ajunge să plătească smartphone-ul în avans, în loc să aștepte în linie în timpul celorlalte vânzări săptămânale. Xiaomi promite o livrare prioritară garantată (în general în decurs de cinci zile lucrătoare) pentru precomenzi. Precomenzile sunt limitate la unul sau două smartphone-uri pe comandă, iar plățile trebuie să fie făcute în avans – nu există nici o opțiune de numerar la livrare. Cumpărătorii vor putea, de asemenea, să își anuleze precomenzile înainte de expedierea unității Redmi Note 5 Pro, dacă au o schimbare a inimii.

Redimi Note 5 Pro dual-SIM rulează MIUI 9 bazat pe Android Nougat și are un ecran de 5.99-inch (1080×2160 pixeli) cu un raport de aspect de 18: 9 și sticlă curbată de 2.5D. Acesta este alimentat de un octa-core Snapdragon 636 SoC, cuplat cu Adreno 509 GPU și cu 4GB sau 6GB de RAM. Prezența lui Snapdragon 636 SoC este făcută pentru a face Redmi Note 5 Pro “cel mai rapid Note vreodată” cu un scor AnTuTu de 109.692. Telefonul are un senzor de amprente orientat spre spate și sprijină, de asemenea, deblocarea feței.

Leave a comment

About The Author

Sianu Alexandru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.