Redmi Note 5 Pro a devenit mult mai usor de cumparat pe masura ce Xiaomi a anuntat ca smartphone-ul va urca pentru precomenzi prin intermediul Mi.com la ora 12 pm IST, vineri, 13 aprilie. Smartphone-ul a fost lansat in februarie si de atunci a fost pus la dispozitie on-line în vânzări flash prin Flipkart și Mi.com, ceea ce face destul de greu de cumpărat. Redmi Note 5 Pro este de asemenea disponibil offline prin intermediul magazinelor Mi Home și a partenerilor de vânzare cu amănuntul offline Xiaomi, deși cumpărătorii trebuie să plătească o mică primă dacă aleg acest traseu.

Xiaomi a făcut anunțul de disponibilitate pre-comandă Redmi Note 5 Pro prin intermediul site-ului Mi.com, precum și Forumul MIUI. Pentru compania chineză, precomenzile presupun că, cumpărătorii vor ajunge să plătească smartphone-ul în avans, în loc să aștepte în linie în timpul celorlalte vânzări săptămânale. Xiaomi promite o livrare prioritară garantată (în general în decurs de cinci zile lucrătoare) pentru precomenzi. Precomenzile sunt limitate la unul sau două smartphone-uri pe comandă, iar plățile trebuie să fie făcute în avans – nu există nici o opțiune de numerar la livrare. Cumpărătorii vor putea, de asemenea, să își anuleze precomenzile înainte de expedierea unității Redmi Note 5 Pro, dacă au o schimbare a inimii.

Redimi Note 5 Pro dual-SIM rulează MIUI 9 bazat pe Android Nougat și are un ecran de 5.99-inch (1080×2160 pixeli) cu un raport de aspect de 18: 9 și sticlă curbată de 2.5D. Acesta este alimentat de un octa-core Snapdragon 636 SoC, cuplat cu Adreno 509 GPU și cu 4GB sau 6GB de RAM. Prezența lui Snapdragon 636 SoC este făcută pentru a face Redmi Note 5 Pro “cel mai rapid Note vreodată” cu un scor AnTuTu de 109.692. Telefonul are un senzor de amprente orientat spre spate și sprijină, de asemenea, deblocarea feței.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.