Pentru recuperare date SSD aveti nevoie de profesionisti cu experienta si puteti sa-i gasiti pe cei potriviti la Bit Data Recovery. Indiferent daca ati pierdut accesul la fisiere dupa ce ati sters accidental un folder cheie, fie ca dispozitivul a incetat sa raspunda complet, specialistii in recuperari date va pot ajuta cu restabilirea datelor importante.

Unitatile SSD au o serie de cipuri de memorie flash asamblate pentru a actiona ca un singur dispozitiv de stocare. Producatorii au inceput sa ofere SSD-uri inca din 1980, insa scaderile semnificative de preturi au facut ca tehnologia sa fie mult mai accesibila pentru consumatori in ultimul deceniu.

Cauzele frecvente ale pierderilor de dale pe SSD

Multi utilizatori de computere presupun ca unitatile SSD nu se pot defecta sau nu pot suferi alte probleme asociate in mod obisnuit cu unitatile de disk traditionale. In timp ce unitatile SSD nu au componente in miscare, totusi ele contin o serie de componente electronice sensibile care pot suferi unele defectiuni (deci, se pot defecta din varii motive).

Vestea buna este ca majoritatea acestor probleme nu cauzeaza defecte permanente, dar specialistii in recuperarea datelor au nevoie de un set special de instrumente pentru a efectua cu succes reparatii SSD. Serviciile de recuperare date SSD implica o serie de proceduri specifice, iar experienta inginerului care face acest lucru este la fel de critica.

Datele se pot pierde de pe SSD din urmatoarele cauze:

– deteriorarea componentelor fizice sau electronice

– coruptia fisierelor cauzate de probleme legate de software sau sistem de operare

– sectoare defecte

– uzura memoriei cauzata de suprascrieri excesive

– stergerea accidentala a fisierelor

– defectiuni cauzate de virusi, cai troieni sau alte programe soft rau intentionate

– incendii, inundatii sau dezastre naturale

Defectiunile SSD va pot surprinde, astfel ca va puteti confrunta cu o serie de consecinte grave atunci cand apare pierderea datelor. Bit Data Recovery ofera mai multe optiuni de servicii pentru a va ajuta sa gestionatii timpii de livrare si costurile de recuperare date. Se ofera o politica completa de recuperare date.

Ce sa faceti cand SSD-ul pica?

Daca unitatea SSD se defecteaza, inchideti laptopul sau desktopul. In trimp ce un SSD nu poate suporta deteriorarea componentelor fizice in timpul functionarii, el poate suprascrie fisierele, ceea ce duce la coruperea datelor. Acest lucru reduce sansele de recuperare cu succes. Unitatile SSD pot suferi de asemnea uzura memorie sau alte probleme fizice.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.