Cele mai importante avantaje ale unui ceas smart

Pentru ca ceasurile inteligente sunt tot mai cautate si mai apreciate, specialistii de la Xkids au realizat un top ala celor mai importante avantaje pe care astfel de produse tehnologice avansate le pot asigura. Avantajele pe care utilizatorii le obtin atunci cand poarta un astfel de ceas, justifica cresterea comercializarii acestora pe piata de profil.

Spre deosebire de un ceas conventional, un smartwatch face mai mult decat sa indice ora. Multi prefera sa poarte un ceas. Scopul este fie functional adica sa arate ora sau sa fie fashion si sa completeze tinuta. Un ceas bun arata minunat pe incheietura in combinatie cu hainele potrivite. Cu toate acestea, ceasurile clasice au devenit din ce in ce mai putin populare, ca urmare a aparitiei smartphone-ului. Cati dintre cei care detin telefoane decid ca trebuie sa cumpere un ceas, cand telefonul indica cu precizie ora, are un calendar si are alarma? Mai putini decat s-ar crede.

Nu astfel stau lucrurile cu ceasurile care fac cu mult mai mult decat sa indice ora. De astfel, acestea vin sa sustina dezvoltarea telefoanelor inteligente, deoarece ofera ceva putin diferit. Ele ofera toate aceste functii ale unui ceas clasic, dar fac si lucruri pe care smartphone-urile nu le pot face.

Cele mai importante avantaje ale unui smartwatch le includ si pe urmatoarele

Desi sunt numeroase, cele mai apreciate de utilizatori sunt materializate in urmatoarele aspecte:

  • anumite modele de ceas smart sunt capabile sa furnizeze diferite vibratii la incheietura mainii, pentru a spune daca este necesar ca soferul sa faca la dreapta sau la stanga, atunci cand urmareste traseul pe ceas. In loc sa stea constant cu ochii in smartphone, de exemplu, soferul poate sa urmeze un ghid invizibil care il informeaza cu privire la ruta pe care o are de parcurs;
  • gasirea unui telefon, a unei chei sau a unui dispozitiv electronic este si mai usoara. Pierderea telefonului sau a cheii este o experienta extrem de frustranta. Pare ca se intampla intotdeauna inaintea vreunei ocazii importante, atunci cand persoana in cauza nu poate intarzia. Cu ajutorul unui ceas inteligent frustrarile si stresul raman de domeniul trecutului. Cele mai multe astfel de telefoane au o caracteristica numita “gaseste telefonul”. Se poate conecta telefonul sau orice alt dispozitiv la aceasta functie si poate fi apelat prin ceas atunci cand este nevoie.
  • un astfel de ceas functioneaza precum un bun tracker de fitness. Multe ceasuri inteligente permit urmarirea antrenamentelor fitness si ajuta posesorul sa tina pasul cu obiectivele stabilite. Ce poate face exact un ceas? Poate numara pasii, distanta, caloriile, ritmul cardiac, ritmul pulsului sau poate monitoriza somnul;
  • asigura posibilitatea de a raspunde la mesaje si apeluri instantaneu. Cu ajutorul unui astfel de ceas, telefonul nu mai trebuie scos din buzunar. Pot fi primite apeluri sau se poate raspunde la mesaje din mers. Acest lucru este util mai ales daca pentru cei care fac exercitii fizice sau intr-un scenariu in care scoaterea telefonului din geanta, rucsac sau buzunar este incomoda.

Poate fi util un astfel de ceas pentru retelele de socializare?

In mod evident, da! Toate retelele de socializare precum Facebook, Twitter, WhatsApp, SnapChat pot fi verificate pe un ceas cu functii inteligente. In timp ce unele persoane se simt distrase de astfel de functii si nu se pot concentra din cauza lor, altii pentru asta investesc in asemenea ceasuri.

Unele ceasuri vor arata pur si simplu mesajele si activitatea social media, dar altele vor permite utilizatorului sa interactioneze si cu aplicatia.

Toate aceste avantaje ale unui ceas au atras mult simpatia cumparatorilor, care cauta acum cele mai complexe astfel de produse, cu un numar urias de functii, compatibile cu telefoanele la care vor fi conectate si cu un design cat mai futurist si interesant.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.