Dust 2 va primi update de design si va arata fabulos in cea mai nou versiune pentru CS:GO!

Probabil cea mai cunoscuta harta din toate timpurile in Counter Strike este Dust2. De-a lungul timpului aceasta a primit diverse modificari de design, insa a ramas cea mai “jucata” harta chiar si in Counter Strike Global Offensive. Aceaste modificari au rolul de a imbunatati atmosfera si de a da un refresh gamplay-ului.

Dezvoltatorii jocului CS:GO au anuntat ieri ca Dust2 va primi update grafic si revizuiri fata de versiunea actuala, insa initial va intra sub forma de versiune Beta ca mai apoi sa fie “operabila” si disponibila pentru toata lumea.

Cele mai importante modificari si imbunatatiri pe care le vom vedea in Dust2 vor fi:

– imbunatatiri in ceea ce priveste “citirea” hartii din punct de vedere a utilizatorului;
– modificari in ceea ce priveste miscarea “caracterului” pe harta;
– imunatatiri vizuale semnificative in conformitate cu cerintele actuale;
– noi modele de caractere.

Mai jos aveti o portiune din baza Tero si o portiune din intrarea in tunelul care duce spre Bombsite B section

 

TERO BASE

 

Istoricul locului se modifica, iar fiecare sectiune va avea o alta poveste fata de ce stiam noi pana acum. Toate elementele grafice au fost imbunatatite, iar rezolutia texturilor va fi de patru ori mai mare fata de vechea harta.

Cele mai semnificative modificari in aceasta zona sunt reprezentate de eliminarea cutiior din partea stanga, pozitionate chiar inainte de intrarea in tunel si de indepartarea car-ului de pe partea opusa. Cu alte cuvinte s-au modificat 2 elemente dupa care te puteai ascunde. Tot aici a fost mutat stalpul de inalta tensine, iar masina a fost mult imbunatatita ca design si design.

 

BOMBSITE B

 


In aceasta zona nu au fost aduse modificari in ceea ce priveste rearanjarea elementelor in spatiu, singurul aspect despre care putem aminti fiind epava masinii ce a fost usor mutata mai in fata in raport cu harta actuala din CS:GO. Un alt element surpriza il constituie schimbarea intrebuintarii zonei Bombsite B care acum este o regiune istorica aflata sub restaruare denumita Kasbah ce ofera o alta imagine zonei. In rest au fost modificate doar elemente de design si textura care impreuna dau o nota mult mai realista hartii.

 

UPPER B (TUNNELS)


Tunelul a primit imbunatatiri la capitolul iluminare, iar acest aspect a fost modificat in senusul in care zona sa nu mai fie intunecata. Asadar, update-ul va consta in modifcarea luminii din tunel care acum va fi naturala si va intra prin acoperisul care prezinta gauri provenite de la distrugeri dupa cum se poate observa si in poze.

 

BOMBSITE A


BOMBSITE A sau mai nou sectiunea Hotel Aurora va arata foarte bine si va fi ceva mai luminata fata de actuala harta Dust2. De exemplu, intrarea in A este mult mai facila, iar actiunea capata mai multa dinamica datorita indepartarii unor elemente ca tevile de scurgere a apei pluviale. Alte modificari subtile constau in mutarea celor doua butoaie si marirea distantei dintre ele, micsorarea cutiei de langa peretele din rampa si indepartarea elementelor de iluminat.

 

SHORT A (SCARI)

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.