Cum arata ARO Carpatic: conceptul care poate reinvia compania romaneasca

Cunoscut datorita conceptelor realizate din pasiune pentru Dacia, designerul Puiu a mers mai departe si a conceput de curand un design pentru fosta glorie romaneasca. Imaginile cu noua creatie a designeruului roman au aparut prima data pagina de facebook Trei DStudioMax Puiu, apartinand aceluiasi protagonist, fapt ce a starnit interes atat in randul pasionatilor de stiri auto cat si a publicatiilor de specialitate din tara.

Noul Carpatic prinde viata in imagini 3D
Astfel au aparut in presa imagini cu noul Aro Carpatic, desenat in format 3D si prezentat sub mai multe ipostaze ce ne trimit cu gandul la vechiul ARO care a fost utilizat atat in interes personal si sportiv dar mai ales in scop militar datorita performantelor sale in medii diferite.


Chiar daca modelul este prezentat doar in spatiul virtual, acest lucru nu a fost trecut cu vederea de catre impatimitii de autovehicule de teren si de ceea ce a fost ARO, devenit acum legenda. Din imagini, noul Carpatic arata destul de bine, insa imprumuta elemente grafice de la vechile modele ARO, dar si de la alte modele de masini de teren ce apartin unor marci consacrate.

Nu ne putem pronunta in ceea ce priveste posibilitatea ca ARO sa renasca in viitorul apropiat, insa putem aprecia talentul si imaginiatia autorului care a reusit sa creeze un prototip ARO ce are design placut, indraznet si plin de speranta ce ne duce cu gandul la varianta in care acest model va putea fi admirat in salaoanele auto si chiar pe strada.

Felicitari celor de la Trei DStudioMax Puiu si la cat mai multe machete grafice cu masini romanesti.

aro carpatic3

aro carpatic

aro carpatic 9

aro carpatic 7


aro carpatic 5

aro carpatic 4

aro carpatic 2

aro carpatic 5

Sursa: Facebook

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.