Gaming-ul si eSport-ul au lovit cu siguranta mediile mass-media.De fapt, poti sa vizionezi live pe ESPN tournamente de FIFA si pe TBS poti viziona meciuri de Counter Strike: Global Offensive ca si cum ar fi campionate de box.Cu Twitter si Sony care au sarit la industria lucrativa, era o chestiune de timp pana cand si Facebook o va face.Astazi, leader-ul eSports,ESL a anuntat ca a facut o intelegere cu reteaua sociala, sa transmita in timp real competitiile de eSports cu un continut in 6 limbi.Totul se concentreaza pe competitiile de Counter Strike: Global Offensive din rangul de elita.

Facebook

Potrivit unui comunicat, ESL aduce pe Facebook 5500 de ore de competitii eSports, cu aproximativ 1500 de ore de continut exclusiv pentru platforma.Continutul transmiterilor in flux real o sa fie alcatuit din competitiile de elita de Counter Strike: Global Offensive si de asemenea competitiile ESL One si Intel Extreme Masters.Tot acest continut o sa fie tradus in Engleza,Franceza,Spaniola,Germana,Poloneza si Portugheza.Reteaua sociala a anuntat o serie pe nume Facebook Live in care va arata timp de 30 de minute jucatorii de top si talentul acestora care va creste rapid.Facebook si ESL eSports au programat ca transmiterile in flux real al meciurilor ca incepa din luna iunie a acestui an.

 

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.