Amazon intenționează să lanseze aplicația Prime Video pentru Apple TV pe 26 octombrie, potrivit unui utilizator de pe Reddit, care pretinde a fi inginer la Amazon. Nu poate fi confirmat încă daca utilizatorul Reddit lucrează într-adevăr la Amazon, iar informațiile pe care le-a distribuit sunt exacte.

În iunie, la începutul acestui an, directorul executiv al Apple, Tim Cook, a declarat că Amazon a venit cu aplicația Amazon Prime Video pe Apple TV “mai târziu în acest an”.  Înainte de anunț, Prime Video a fost disponibil exclusiv pe anumite modele TV și prin Fire TV Stick, gadaget-ul celor de la Amazon.com.

“Prime Video oferă o multitudine de conținuturi extraordinare, mii de emisiuni TV și filme, precum și un conținut original, precum Transparent, Mozart în Junglă, Omul din Castelul Înalt și multe altele. Suntem încântați să întâmpinăm Amazon la Apple TV , a spus Tim Cook la acea vreme.

Dar a trecut luni de la lansarea anunțului, iar aplicația Prime Video nu se găsește niciunde. Potrivit unui utilizator de pe Reddit, care se numește “AmazonVideoEngineer”, compania este pe cale să lanseze aplicația Prime Video pentru Apple TV pe 26 octombrie.

Într-un alt post, în urmă cu două săptămâni, același utilizator a spus că Amazon a terminat construirea aplicației, dar “o mulțime de politică” între cele două companii a fost motivul întârzierii.

Cele două companii au împărtășit un trecut interesant. Acum doi ani, Amazon a încetat să vândă Apple TV (precum și Chromecastul Google) pe platforma sa de e-commerce, într-o mișcare despre care spune că ar ajuta la evitarea “confuziei” în rândul clienților.

Potrivit estimărilor firmelor de analiză, Amazon Video are un catalog mai mare decât Netflix. Absența Prime Video pe Apple TV până acum a fost una dintre plângerile de top de la clienți. Ramane de vazut ce se va intampla in continuare cu acesta aplicatie.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.