AMD Ryzen 7 2700X cel mai bun procesor de gaming de buget

Proiectat pentru performante puternice de multi-procesare, AMD Ryzen 7 2700X uimeste prin viteza si frecventa de lucru. Membru al celei de-a doua generatii AMD de procesoare Ryzen, acest procesor cu 8 nuclee este cel mai bun pariu pentru gaming, la pret accesibil.

Dispunerea pe 8 nuclee permite procesorului sa ruleze mai multe aplicatii simultan, fara a incetini sistemul, in timp ce cele 16 thread-uri permit trecerea sau procesarea unei secvente de instructiuni de baza, la viteze excelente.

Caracteristici generale AMD Ryzen 7 2700X

Platforma AMD Socket Am4

Platforma AMD AM4 ofera compatibilitate fara efort. Socketul cu 1332-pin functioneaza cu procesoare AMD Ryzen Deskop si procesoare desktop AMD din generatia a 7-a. Cu acest procesor de ultima generatie este usor sa-ti creezi un sistem de joc bun, bine dotat si care sa raspunda cerintelor tale de gaming si performanta.

Arhitectura de baza “Zen”

Aceasta arhitectura ofera inalta performanta si eficienta, o imbunatatire de 52% a instructiunilor de clock cycle fata de nucleul AMD din generatia anterioare. Procesoarele Gen 2 Ryzen ofera si mai multa putere, imbunatatind arhitectura Zen+, oferind un procesor deskop pe o platforma avansata.

Eficienta pentru aplicatiile Next- Gen

Computerizare cloud, productiviate, experiente vizuale imersive, gaming si securitatea datelor -sunt toate elemente ce deschid noi frontiere si necesita mai multa performanta de calcul cu eficienta energetica optima. Inca de la inceput, inginerii AMD au proiectat nucleul Zen pentru a raspunde acestor cerinte cu un motor de executie performant, cache mare si capacitati puternice multi-threading.

De ce este AMD Ryzen 7 2700X cel mai bun procesor de gaming de buget?

– pentru ca ofera ofera performanta sporita

Arhitectura AMD X86 Zen se remarca printr-o optimizare de 52% in IPC peste generatia dinainte si cu un consum mai redus.

– pentru ca procesorul poate functiona rece si silentios

Acest lucru este posibil gratie tehnologiei Pure Power, ce permite un control adaptiv cu imbunatatirea consumului de putere, indiferent de sarcina. In final, vei avea un consum mai mic de energie, mai putina caldura generata si un sistem mai silentios.

– pentru ca permite ajustarea in trepte de 25 MHz

Mai exact, aceasta functie permite imbunatatirea in timp real a frecventei, cu scopul de a bifa cerintele de gaming si aplicatii.

– pentru ca are in componenta o retea neurala

Neural Net Prediction este reteaua ce permite procesorului sa realizeze mai rapid si mai eficient sarcinile de lucru, indiferent daca vorbim de aplicatii sau gaming.

– pentru ca are un pret bun, raportat la toate functiile sale de top

In prezent, un procesor AMD Ryzen 2700X cu frecventa de 4.3 GHZ costa in jur de 900 de lei. Daca raportam acest pret la performantele pe care le ofera procesorul, vom descoperi ca avem de a face cu cel mai bun procesor de gaming, la pret accesibil.

Acest lucru este confirmat deja de clientii care au comandat procesorul si au lasat review-uri pozitive. Utilizatorii apreciaza in special performanta in jocuri si aplicatii, compatibilitatea cu multe placi de baza actuale.

 

 

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.