Aer conditionat Gree LOMO GWH12QB-K3DNA1C, inverter , 12000 btu , clasa A++ – review

Gree GWH12QB este unul dintre cele mai bune si mai fiabile aparate de aer conditionat de 12000 btu pentru apartament disponibile pe piata in 2016. Nu o zic ei ci o zic eu: proprietar al unui aparat de aer conditionat Gree GWH12QB-K3DNA1C. Daca o sa cititi mai departe o sa vedeti si de ce!

Daca uneori era suficient sa te adapostesti la umbra unui copac stufos sau sa intri intr-o camera unde nu bate soarele direct, odata cu incalzirea globala, temperaturile au inceput sa creasca simtitor in lunile de vara, iar uneori mercurul din termometre urca mai mult decat suntem obisnuiti. De accea recomand tuturor celor care locuiesc in mediul urban sa isi achizitioneze si sa isi monteze din timp aer conditionat in locuinta pentru ca pur si simplu, din cauza constructiilor caldura se intensifica si nu poti sta confortabil in casa in lunile de vara datorita temeperaturilor mult prea ridicate.

Gree GWH12QB

De ce sa iti iei aer conditionat in casa? Simplu! Pentru confortul termic

Odata cu trecerea timpului am observat o oarecare schimbare climatica in ceea ce priveste succesiunea celor 4 anotimpuri conform zonei geografice in care ne aflam, acest lucru impartind anul calendaristic in practic 2 anotimpuri. Pastrand proportiile am ajuns sa avem un anotimp rece reprezentat de o iarna lunga si racoroasa si un anotimp cald reprezentat de o vara torida prelungita pana in lunile in care de obicei intram in toamna.

1. Gree GWH12QB-K3DNA1C
Este un aparat de aer conditionat clasic de perete de 1200 btu ce in prezent imi asigura confortul termic intr-un apartament 2 camere de 54 m². Am cumparat un singur aparat care are randament 100% in toata casa. Montarea a fost dificila datorita pozitionarii aparatului pe holul apartamentului care este in forma de “L”, insa asigura confortul in cele 2 camere plus bucatarie, hol si baie.

2. Tipul de compresor
Ca la orice aparat de climatizare cel mai important aspect este compresorul care dupa cum bine stiti asigura si influenteaza direct atat calitatea cat si cantitatea aerului racit, iar acest complex de factori contribuie direct la rezistenta si durata de viata a aparatului de aer conditionat.

PRO:

CONTRA: Montajul pe perete necesita o instalare speciala in care peretele trebuie spart pentru accesul la aparatul extern si pentru gura de aerisire.

Din aceasta cauza majoritatea oamenilor au inceput sa se orienteze spre metode artificiale de racorie, adica sa achizitioneze aparate electronice de aer conditionat. Unul dintre aparatele pe care le am si eu in gospodarie este aerul conditionat Green GWH12QB-K3DNA1C si sunt destul de multumit de modul in care isi face trebe, in special de faptul ca are o gramada de functionalitati. Acest electronic este produs de firma chinezeasca Gree Electric Appliances Inc si se gaseste si pe piata in Romania, in special la magazinele mari. Avand la baza technologia Inverter, technologie care permite reglarea temperaturii dintr-o incapere fara a oprii aparatul periodic si al porni din nou, cu o adjustare de temperatura pe 4 nivele, acest aparat iese in evidenta mai ales prin calitatea deosebita de care a dat dovada. Pe langa faptul ca pretul este unul accesibil, aceste aparate Green au o rezistenta durabila in timp( vine la pachet cu o garantie de 10 ani ), un consum foarte scazut de energie electrica si mai ales, nu face zgomot aproape deloc.

Nici la specificatiile technice acest aparat de aer conditionat Gree nu lasa de dorit. El are incorporat un filtru Catechincare elimina aproape un procent de 95% din agentii alegeni, are o protectie proprie impotriva aerului rece pe timp de iarna, dar si o capacitate impresionanta de racire/incalzire de cel mult 12000 BTU. Pe langa acestea, el dispune de functii prealabile precum Timer pentru programarea aparatului, functia Sleep pentru functionare pe timp de noapte, dar si o functie speciala Turbo, care permite racirea imediat a unei camere. Acest aparat poate consuma doar 120W pe cea mai mica treapta de racire si pana la 1400W pe cea mai ridicata.

Aer conditionat Gree GWH12QB-K3DNA1C
Eficienta8
Compersor7
Functii6.9
Clasa energetica7.5
Garantie si instalare6
7.1Overall Score
Reader Rating: (3 Votes)
7.7

Lasa un comentariu

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.