Cum sa faci o comanda pe gearbest.com cu transport gratuit in Romania in 2018

Am comandat pentru prima data de pe gearbest chiar la inceputul acestui an un stabilizator gimbal pentru telefon si mi-a sosit in 7 zile. Comanda a fost plasata pe data de 16 ianuarie 2018 si a fost ridicata de la o agentia Posta Romana in data de 22 ianuarie 2018. Foarte rapid, nu-i asa?

Gearbest este un site din China ce comercializeaza o gama larga de produse la preturi foarte mici. Pe noi ne intereseaza oferta lor din punct de vedere al produselor Electronice, IT&C si Telecom. Site-ul arata foarte bine din toate punctele de vedere, este usor de intuit si are o structura accesibila pentru orice tip de utilizator.

Cum sunt produsele?
Primul aspect important este reprezentat de calitatea documentarii produselor care contin atat informatii scrise cat si imagini si videoclipuri reprezentative pentru potentialii cumparatori. Practic, ai un sumar bine structurat al specificatiilor produsului si o prezentare completa a tuturor functionalitatilor.

Cele mai cautate produse de pe Gearbest.com sunt telefoanele, tabletele si gadgeturile la preturi mult mai mici fata de piata din Romania.

Eu mi-am comandat un Stabilizator de tip Gimbal DJI Osmo Mobile de pe Gearbest si pot spune ca sunt multumit avand in vedere ca este prima mea comanda de pe aceste website.

Cum poti plati comanda?
Pentru a finaliza o comanda trebuie sa platestei. Nu exista posibilitate de plata la livrare cum ne-am obisnuit in Romania. Asadar, ai optiune de plata prin intermdiul PayPal, care este mai sigura si mai simpla de efectuat, si mai ai poisibilitatea sa platesti prin online intermediul cardului bancar. Bineinteles ca exista si optiunea de a plati prin transfer bancar, dar nu stiu prea multe despre aceasta posibilitate.

Eu am efectuat plata prin PayPal la care am legat cardul bancar si mi s-a parut cea mai simpla si mai sigura metoda de plata.

Cum aleg transportul/livrarea produselor de pe gearbest.com in Romania
De cele mai multe ori se intampla sa vrei sa ai transportul asigurat fara sa mai platestei vreo taxa in plus. Pentru aceeasta optiune trebuie sa fii dispus sa astepti mai mult pentru ca dureaza pana la 33 zile de la plasarea comenzii. Eu unul am ales optiunea de expediere fara costuri, chiar daca nu exista posibilitatea de Traking Number.

Ca sa beneficiezi de livrare gratuit trebuie sa bifezi una din optiunle cu cost 0 (zero) si anume:

  • Unregistered Air Mail(no tracking information) (No Tracking Number) – 15 – 28 business days
  • Registered Air Mail – 20 – 33 business days

Produsele se trimit catre Posta Romana si pot fi ridicate de la cel mai apropiat Oficiu Postal fata de adresa de livrare din comanda.

Garantie si posibilitate Retur
Daca iti ajung produsele acasa si nu esti multumit, poti face retur timp de 45 zile. Atentie, cele 45 zile sunt luate in calcul si cu perioada de livrare. Practic, daca livrarea dureaza 30 zile, mai ai doar 15 zile in care sa soliciti returnarea produselor. Ca sa trimiti produsul in vederea interventiilor de service, este necesar sa deschizi un tichet, iar daca vei trimite produsul in service trebuie sa stii ca tu platesti transportul pana la service, iar ei vor trimite pe costurile lor produsul reparat.

Pentru orice informatie suplimentara va rog sa folositi formularul de comentarii sau mesaje private pe adresa de email.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.