UCWeb deținut de Alibaba a împins o actualizare la browserul său UC, browserul mobil care este foarte popular în India. UC Browser versiunea 12.0 – disponibilă deja pentru descărcare prin Google Play – vine cu noi funcții și optimizări, cu un accent deosebit pe videoclipuri. Browserul UC susține că salvează până la 50% din datele video atunci când vizionează videoclipuri, comparativ cu versiunea anterioară, cu scopul de a oferi o experiență video “fără tamponare”. Utilizatorii celei mai recente versiuni a browser-ului pe Android pot să apese pe redare și să vizioneze videoclipul în timp ce se descarcă în fundal.

De asemenea, există o nouă caracteristică de previzualizare video. Un utilizator poate obține o previzualizare pe o miniatură făcând clic pe videoclip și decide dacă va continua să vizioneze înainte de a descărca întregul clip. În plus, într-o nouă funcție multi-tasking, utilizatorii pot viziona un videoclip și pot naviga în același timp.

Browserul UC spune că a înregistrat o creștere de 60% a vizionărilor video din Q2 2017 în Q4 2017. În noua caracteristică, compania promite că “utilizatorii pot salva peste 50% din datele de internet în timp ce vizionează videoclipuri, care pot juca fără tamponare și pot fi vizionate în timp ce se descarcă”.

UC Browser afirmă că cea mai recentă actualizare a funcției “Be Smart” utilizează o tehnologie mare de date pentru a oferi utilizatorilor recomandări personalizate și conținut. Aceasta înseamnă că utilizatorii vor primi conținut sugerat pe baza preferințelor și utilizării lor. În afară de fila recomandări, fluxul de știri devine acum pe categorii diferite pe pagina principală. În plus, utilizatorii primesc și carduri personalizate pentru horoscop și vreme.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts