Astazi va supunem atentiei masina de spalat Hotpoint Ariston WMSD 723B EU, eficienta din punct de vedere energetic (clasa A+++) si, in acelasi timp, capabila sa spele o cantitate de pana la 7 kg de rufe in cadrul celor 12 programe cu care a fost prevazuta.

Certificarea Woolmark Platinum Care de care se bucura Hotpoint Ariston WMSD 723B EU semnifica faptul ca aceasta se descurca fara niciun fel de probleme inclusiv si cu hainele pe ale caror eticheta este specificat “numai spalare manuala”. Producatorul ne promite un sistem unic de spalare care garanteaza integritatea tesaturii chiar si dupa 15-20 de spalari.

15500-7378-1200x800

Specificatii tehnice:
Clasa de eficienţă energetică : A+++
Clasa de eficiență la centrifugare : B
Viteză de centrifugare maximă (rpm) : 1200
Consum de energie pe an (kWh) : 173
Consum de apă pe an (litri) : 10667
Nivel zgomot dB(A) : 58
——————————————
Programe de spalare
Număr programe : 12
Număr programe de uscare : 3
——————————————
Optiuni
Super Wash
Extra Clătire
Călcare Uşoară
Pornire întârziată
Pauză Pornire/Oprire
Blocare taste Siguranță copii
——————————————
Funcții principale
Super Silent
Eco Tech
Sistem overflow
——————————————
Caracteristici structurale
Capacitate de încărcare (kg) : 7
Volum cuvă (litri) : 48
Afișaj : LCD
Culoare : Alb
Culoare hublou : Anthracite
——————————————
Dimensiuni
LxAxÎ (cm) : 59.5 x 43.5 x 85
Greutate (Kg) : 64.5
Înălţime ambalaj (cm) : 89
Lăţime ambalaj (cm) : 64.5
Adâncime ambalaj (cm) : 49

Hainele bebelusilor sunt in siguranta cu masina de spalat propusa astazi spre review, in conditiile in care a fost prevazuta cu un program special in acest sens. Este vorba despre “Baby”, cu ajutorul caruia veti putea mentine curate hainutele celui mic. Cele mai dificile pete sunt indepartate la temperaturi relativ mici, cuprinse intre 40°C si 45°C. Asadar, Hotpoint Ariston WMSD 723B EU reprezinta o solutie demna de luat in calcul si de familiile tinere, cu copii mici.

Si cum linistea este un factor important atunci cand in locuinta dumneavoastra se afla un copil mic, veti fi incantati sa aflati ca acest model este unul silentios (maxim 58dB) gratie motorului trifazat dotat cu un sistem special de suspensie. Astfel, vibratiile vor fi absorbite in mod eficient si masina de spalat rufe nu va mai produce acel zgomot deranjant, prezent in cadrul altor aparate electrocasnice de clasa inferioara.

Optional, aveti posibilitatea de a apela la urmatoarele setari: temperatura variabila, fara centrifugare, viteza de centrifugare variabila, Super Wash, extra clatire, calcarea usoara, Pornire Intarziata, s.a.

Mai mult, masina de spalat rufe Hotpoint Ariston WMSD 723B EU face parte din clasa SLIM (dimensiuni 85 x 59.5 x 43.5 cm) si, deci, nu va ocupa prea mult spatiu la instalare.
WMSD 723B EU

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.