Instagram regandeste modalitatea prin care iti incarci pozele pe aceasta retea de socializare.Conform unui raport al celor de la The Verge, compania testeaza o caracterisitica prin care poti sa alegi ce prieteni pot sa iti vada postarile de pe aceasta retea sociala.

In prezent, nu prea sunt multe controale in legatura cu confidentialitatea pe Instagram.Poti sa iti faci contul public si sa iti vada toata lumea postarile sau poti sa iti faci contul privat si toate fotografiile tale pot sa le vada doar persoanele care te urmaresc pe reteaua de socializare.

Acest fapt nu da multa culoare.Este rezonabil faptul ca ai putea sa distribui poze si sa le vada o lume intrega, sau sa distribui poze si sa le vada persoane apropiate cum ar fi, familia si pritenii apropiati.Acest fapt a determinat multe persoane sa faca conturi duplicate, private, pentru a avea un anumit control asupra lor.

Favoritele iti ofera posibilitatea de a posta imaginile tale pe Instagram si de a le vedea un cerc restrains de prieteni, iar aceasta caracteristica este marcata cu o insigna verde.Asta iti permite sa iti separi viata privata si cea publica intr-o singura aplicatie pe un singur cont.Aceasta noua caracteristica este un punct in minus pentru aplicatiile care nu au aceasta functie.

Instagram

Sa nu spunem ca celelalte aplicatii nu au incercat.Facebook are mai multe controale de distribuire, dar sunt prea multe optiuni si multe persoane au incetat sa le mai foloseasca.Twitter va permite sa create liste, dar din pacate toate sunt publice.Snapchat te lasa sa selectezi anumiti utilizatori individuali, dar nu este un mod in care sa iti creezi o lisata permanenta de prieteni.

De fapt reteaua care se apropie cel mai mult de aceasta caracterisitca este Google + si cercurile sale, dar este mult mai complicat.Solutia celor de la Instagram consta in simplitatea acesteia.Aplicatia ofera cateva sugestii favorite – ca  cele mai frecvente interactiuni ale tale – si desigur ca poti sa ti le selectezi.Nu sunt subcategorii sau liste aditionale.Doar oamenii de care iti pasa foarte mult si oamenii de care iti pasa mai putin.

Este un contrast bine venit pentru o aplicatie care se dezvolta prin prezenta publica a utilizatorilor sai, mai ales dupa actualizarile esentiale a Snapchat-ului si adaugara de fluxuri live pentru a impartasi mai mult.

Si in timp ce ai avut abilitatea de a trimite mesage directe pentru mai multe comunicari private, interfata este diferita de aplicatia principala – mai mult o parte integrata a experientelor aplicatiei.Favoritele te lasa sa utilizezi Instagram-ul pe care il stii si pe care il iubesti, dar il face putin mai personal.In prezent aplicatia este limitata doar la un mic test, dar s-a dovedit sa mearga timp de un an.Nu o sa mai fie mult pana cand noi o s-o putem incerca.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.