Pe măsură ce concurența intensă pe piața smartphone-urilor continuă, Samsung este pregătit să lumineze cursa cu noua sa soluție dual-camera care va aduce efectul bokeh și fotografierea la lumină scăzută chiar și pentru smartphone-urile bugetare. Noua soluție, care va combina senzorii Samsung ISOCELL Dual de imagine și software-ul propriu, este tentat să permită aceeași experiență de captare a imaginilor pe smartphone-uri de nivel mediu și de intrare, care până acum a fost exclusiv pentru ofertele premium. Gigantul sud-coreean a adus anul trecut modelul Galaxy J7 + ca primul său model de mijloc, cu o configurație duală a camerei. Această tendință va continua să pară mai departe cu noua dezvoltare. De asemenea, compania este de data aceasta oferind tehnologia in-house altor producători pentru a crește în cele din urmă numărul de smartphone-uri cu două camere.

Scopul construirii noii soluții este de a “reduce dificultățile de optimizare” în implementarea setărilor cu camera duală pe smartphone-uri. Samsung a creat o bibliotecă a algoritmilor software interni care sunt compatibili cu senzorii ISOCELL Dual pentru a permite fotografierea cu bokeh și lumină redusă pe dispozitive mobile cu preț scăzut. Algoritmii optimizați de senzori vor oferi o funcție reorientare pentru o configurație duală a camerei care are senzori de imagine de 13 megapixeli și 5 megapixeli, în timp ce fotografierea la lumină scăzută va însoți un set de doi senzori de imagine de 8 megapixeli. O prezentare prezentată de companie pentru investitorii săi. Anul trecut a dezvăluit, de asemenea, suportul pentru zoom optic prin intermediul modulelor sale cu două camere. Totuși, aceasta este probabil să rămână exclusivă pentru unele modele viitoare Galaxy.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts