Huawei Watch GT 2e cel mai accesibil si mai bun pe autonomie smartwatch la ora actuala

Dupa mai bine de 1 an de utilizare a smartwatch-ului Huawei Watch GT 2e am ales sa impartasesc cu voi cel mai sincere si mai importante aspecte pe care le-am utilizat in aceasta perioada.

Daca esti in cautare de Smartwach de buget, de pana la 500 lei, Huawei Watch GT 2e este probabil cea mai corecta si completa alegere. Punctul forte este reprezentat de autonomia de pana la 2 saptamani, performanta la care poate ajunge fara probleme.

  • autonomie baterie de pana la 14 zile;
  • monitorizare saturație oxigen din sânge (SpO2);
  • monitorizare nivel de stress;
  • monitorizare calitate somn – HUAWEI TruSleep™ 2.0.

Lunga perioada de testare m-a facut dependent de ceas, motiv pentru care il port non-stop la mana, inclusiv la somn.

AUTONOMIE Huawei Watch GT 2e

La acest capitol nu am pana acum nici cel mai mic repros. Este absolut remarcabil cum au reusit cei de la Huawei sa scoata o autonomie atat de buna pe un smartwatch cu foarte multe functii.

Poti ajunge pana la 2 saptamani de autonomie in anumite conditii, insa in cazul meu, cu tot monitorizarile pornite non-stop, ajung si la 9 zile de autonomie. Asadar, in ritmul meu obtin o autonomie care oscileaza in intervalul 7-9 zile.

Monitorizare SpO2

Un feature

 

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.