CONCURS! Reinventeaza fotografiile si poti castiga un smartphone Huawei P9!

Ce trebuie sa faci pentru a putea intra in concurs si castiga un telefon Huawei P9?

Pasul 1: Devino fanul paginii de Facebook Huawei Romania (https://www.facebook.com/HuaweiRomania/);

Pasul 2: Incarca 2 fotografii la postarea de concurs: una alb-negru din trecut, care sa iti apartina, si una, tot alb-negru, in care sa recreezi fotografia initiala, in momentul de fata. Poti incarca un colaj cu cele doua fotografii sau poti incarca separat cele doua imagini;

Pasul 3:
In cadrul postarii cu cele doua imagini, trebuie sa dai Tag paginii noastre de Facebook, Huawei Mobile Romania, si sa folosesti hashtag-urile ‪#‎HuaweiP9‬ si ‪#‎reinventeazafotografiile‬.

Nota: Participantul poate posta fie un colaj cu cele doua imagini, fie cele doua imagini separat. Fotografiile postate trebuie să reprezinte participantul in ipostazele mai sus menționate.

huawei P9 white

Astfel, acesta va fi automat înscris în Concurs și va putea participa la tragerea la sorți în vederea câștigării unui smartphone Huawei P9, care reprezintă premiul concursului.

Valoarea premiilor oferite în cadrul prezentei campanii este de 2500 lei, TVA inclus.

Detaliile complete si regulamrnt aici

Mult succes tuturor participantilor!

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Marian Calinescu

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.