Bang & Olufsen a lansat Beolab 8

Bang & Olufsen aduce în România boxa portabilă Beolab 8. Elegantă și de mici dimensiuni, Beolab 8 este întruchiparea versatilității care funcționează la fel de bine în orice context, oriunde este amplasată.

Beolab 8 se poate integra într-o configurație home cinema captivantă fie alături de cele mai noi boxe Bang & Olufsen, fie de unele vintage, oricare produse din 1984 încoace. Împreună cu o altă boxă Beolab 8, va crea un sunet stereo puternic și de înaltă fidelitate, dar și folosită individual oferă profunzime, fiind dotată cu un bas puternic pentru dimensiunea sa.

Beolab 8 este proiectată pentru a arăta bine din orice unghi, indiferent unde și cum este amplasată. Corpul dintr-o singură piesă din aluminiu este o fuziune între o sferă și un cilindru, îmbinate într-o formă solidă, fiind o mostră de excelență de la renumita Factory 5 a Bang & Olufsen. Proiectată fie cu lamele din lemn fabricate în Danemarca, fie cu o husă frontală din material textil, Beolab 8 păstrează designul specific produselor Bang & Olufsen Beolab și Beosound, printre care Beosound Theatre, Beolab 28 și Beolab 50.

Între carcasa exterioară de aluminiu și centrul boxei, jocul de lumini și umbre creează impresia vizuală de obiect ușor. În conformitate cu principiile scandinave de design, în care forma urmează funcției, designul boxei are un rol dublu: estetic și de accentuare a acusticii. Interfața din sticlă de deasupra boxei creează o curbă perfectă, care ghidează natural degetul utilizatorului de-a lungul suprafeței.

Fiecare dintre cele patru opțiuni de suport este subțire și sculpturală, valorificând experiența Bang & Olufsen în fabricarea aluminiului. Suportul de masă este conceput pentru a crea Iluzia de plutire, în timp ce suportul discret de tavan și cel de podea sunt perfect lustruite.

Reglat de specialiștii Bang & Olufsen, sunetul are o configurație cu trei drivere, care constă dintr-un tweeter de 16 mm, un mediu de 3” și un woofer de 5,25”. Pornind de la boxa emblematică Beolab 17, specialiștii Bang & Olufsen au selectat cu atenție drivere care au menținut aceeași calitate a sunetului.

Performanța Beolab 8 este îmbunătățită, însă, considerabil datorită încorporării funcțiilor de control al lățimii fasciculului, Room Compensation, reglajului adaptiv, precum și tehnologiei ultra-wideband.

  • Controlul lățimii fasciculului permite utilizatorilor să comute ușor între două experiențe de ascultare. Beolab 8 oferă capacitatea de a optimiza punctul ideal pentru ascultător. Alternativ, utilizatorii pot alege un sunet difuz în întreaga cameră, în timp ce LED-urile frontale afișează modul de sunet în care se află boxa.
  • Funcția Room Compensation a Beolab 8 oferă un peisaj sonor optimizat bazat pe acustica unică a camerei. Boxa își cartografiază cu atenție mediul pentru a oferi o claritate impecabilă, indiferent de dimensiunea camerei. Un motor din neodim le permite ascultătorilor să se bucure de un sunet perfect, adaptat mediului.
  • Cu reglarea adaptativă a sunetului, Beolab 8 se pliază pe propria configurație utilizând senzori pentru a detecta capacul frontal și a regla sunetul pentru performanțe optime. Acest lucru este posibil datorită senzorilor mici din difuzor și magneților din carcasă, ceea ce permite Beolab 8 să detecteze tipul de carcasă și să aplice automat reglajul corespunzător.
  • Utilizând tehnologia cu bandă ultra-wide, Beolab 8 face mai mult decât să se adapteze la camera în care este așezată. De asemenea, poate direcționa punctul acustic ideal în funcție de locația telefonului utilizatorului, prin aplicația Bang & Olufsen.

Având platforma Mozart de la Bang & Olufsen în centru, ca produs autonom, Beolab 8 se poate conecta cu ușurință prin WiFi 6 și Bluetooth 5.3. Iar cu Powerlink, atât wireless, cât și cu fir încorporat în difuzor, Beolab 8 este o boxă de sistem, care permite conectarea cu televizoarele și sistemele de sunet Bang & Olufsen ce datează de mai bine de 30 de ani.

Beolab 8 este proiectată pentru a trece testul timpului: folosește materiale de calitate care îmbătrânesc frumos, are opțiuni de personalizare continuă, cu posibilitatea de actualizare ușoară în timp, funcționalitate pe termen lung, precum și modulul de streaming înlocuibil, pentru a garanta că Beolab 8 se poate adapta la cele mai recente standarde tehnologice. Boxa este proiectată folosind principiile Cradle-to-Cradle – o filozofie de design conform căreia produsele sunt proiectate pentru un viitor circular, urmând să obțină certificatul Cradle-to-Cradle.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

One Response

  1. card recenzii google

    Sunt absolut fascinat de versatilitatea si performanta boxei Beolab 8 de la Bang & Olufsen! Designul sau elegant si dimensiunile reduse o fac potrivita pentru orice spatiu, iar sunetul stereo puternic si de inalta fidelitate o face indispensabila in orice sistem home cinema. De asemenea, functiile de control al latimii fasciculului, Room Compensation si reglare adaptiva a sunetului demonstreaza excelenta tehnologiei Bang & Olufsen.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.