Netflix a lansat un trailer pentru Jessica Jones, sezonul 2, în weekend, alături de data lansării: 8 martie 2018. Ne dă o privire la ce să ne așteptăm de la anchetatorul privat alcoolic superputerizat – interpretat de Kristen Ritter – în noul ei standalone capitol, peste doi ani după ce am întâlnit-o. Există chiar și un puț la linia iconică a Spider-Man spre sfârșit.

Teaserul de un minut nu dă prea mult, cu împușcăturile lui Jones înapoi făcând o muncă de investigație, sărind de la distanțe mari, spărgând ușile și beți foarte mult ca întotdeauna. Alți membri ai serialului se vor întoarce, inclusiv pe cel mai bun prieten al ei, Trish Walker (Rachael Taylor), care dorește ca Jones să afle mai multe despre trecutul ei, vecinul Malcolm Ducasse (Eka Darville), avocatul Jeri Hogarth (Carrie-Anne Moss) și Kilgrave Tennant.

Deși Kilgrave a fost ucis la sfârșitul primului sezon, Tennant va avea un rol recurent în coșmarurile lui Jones. Poate că ar fi scăpat de el din viață, dar se află încă în cap din cauza anilor de traume pe care le-a suferit din faptele sale. Teaser-ul pentru noul sezon nu ne spune cine va fi cel mai mare personaj negativ, iar sinopsisul este de asemenea:

Investitorul privat din New York, Jessica Jones (Krysten Ritter) începe să-și pună viața înapoi după ce a ucis-o pe Kilgrave. Acum, cunoscută în întreaga țară ca un ucigaș cu putere superioară, un nou caz îi face să se confrunte cu reticență în ceea ce privește cu adevărat, în timp ce își sapă mai adânc în trecutul ei pentru a explora motivele pentru care.

Membrii noului cast includ Janet McTeer și J.R. Ramirez, acesta din urmă joacă un singur tată care se mută în clădirea lui Jones ca nou superintendent. Deși au trecut peste doi ani de la primul sezon, am ajuns sa o vedem pe Jessica Jones în The Defenders la începutul acestui an, cu Ritter fiind unul dintre puținele puncte luminoase.

Așteptările sunt ridicate din sezonul 2 al lui Jessica Jones, având în vedere că primul an al emisiunii a fost unul dintre cele mai bune, dacă nu chiar cele mai bune, serii de Marvel-Netflix.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.