Funcția de ștergere a aplicatiei de mesagerie WhatsApp se află în “moara” de zvonuri de aproape un an, compania menționând-o în codul intern. Dar fanii vor fi încântați să afle că această caracteristică, care nu a făcut până acum o apariție oficială, a început să se rătăcească pe la cativa utilizatori WhatsApp. WABetainfo raportează acum că noua caracteristică, numită “Ștergeți pentru toată lumea”, a început să fie lansată pentru unii utilizatori pe aplicații Android, iPhone și Windows Phone. Funcționează numai dacă destinatarul și expeditorul au cea mai recentă versiune a aplicației WhatsApp instalate, notele de pe site și funcționează și pe versiunea Web.

Cum se utilizează funcția “Ștergeți pentru toată lumea” a lui WhatsApp
Caracteristica se spune că este una dintre cele mai solicitate și probabil o să ușureze lucrurile pentru utilizatorii WhatsApp. Raportul spune că va fi numit “Ștergeți pentru toată lumea” și mai mulți utilizatori au început să observe această caracteristică în cea mai recentă versiune WhatsApp când apasă pictograma coșului de gunoi. Alături de Ștergeți pentru toată lumea, utilizatorii vor vedea opțiunea “Ștergeți pentru mine”, dacă doresc doar să ștergă mesajul de pe telefonul lor.

Se mai adaugă că, lansarea este lentă și poate dura ceva timp. După cum am menționat deja, caracteristica va funcționa numai pentru ambele părți dacă expeditorul și destinatarul utilizează cea mai recentă versiune WhatsApp. Caracteristica se spune că funcționează pentru toate tipurile de mesaje de pe cea mai răspândită aplicație de mesagerie instant. Raportul spune că va funcționa pentru toate textele, imaginile, videoclipurile, GIF-urile, mesajele vocale, datele de contact, fișierele, locația, mesajul citat și răspunsurile la status pe WhatsApp.

De asemenea, funcționează doar în 7 minute de la trimiterea mesajului – după care mesajul nu poate fi “rechemat”. Mesajele șterse vor fi înlocuite cu “Acest mesaj a fost șters pentru toată lumea”. Pe baza raportului inițial, mesajul trimis va fi șters din pagina de chat, precum și din panoul de notificări. Pentru cei care nu știu, caracteristica de “rechemare” este deja disponibilă în alte aplicații de chat populare precum Telegram, Viber și altele, iar WhatsApp încearcă în cele din urmă să le pună la dispoziția utilizatorilor săi activi în fiecare zi.

WABetainfo constată că, în prezent, WhatsApp nu reamintește un mesaj conținut, într-un mesaj citat. Mesajele nu pot fi șterse pentru toată lumea dacă sunt trimise într-o listă de difuzare. De asemenea, adaugă faptul că mesajele nu vor fi șterse în aplicația Symbian, astfel încât utilizatorii vor continua să vadă mesajul “rechemat”. Site-ul adauga ca in implementarea sa actuala, WhatsApp nu va notifica utilizatorul ca mesajul a fost sters.

În mod separat, pentru utilizatorii de Android, WhatsApp versiunea beta 2.17.397, este acum disponibila și adaugă noi emojis. Pentru cei care nu știu, WhatsApp și-a prezentat propriul set de emoji care erau diferiți de ceea ce am văzut până acum. Noile emojisuri WhatsApp au fost vizibile în versiunea beta 2.17.363 pentru utilizatorii de Android și au fost difuzate pentru mai mulți oameni. Noua AllsApp Beta 2.17.397 aduce noi emojis ca ochi de stea, fata plângatoare, fata de varsaturi si multe altele. Noua versiune beta a fost raportată pentru prima oară de către Android Police, care arată, de asemenea, că noul set de emoji primește și T-Rex. Utilizatorii interesați pot ajunge la APK Mirror pentru a descărca versiunea nouă sau pentru a se alătura programului beta pentru a fi actualizați.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.