Netflix este oficial in Romania incepand cu 6 ianuarie 2016. Care sunt preturile


Da, este oficial, de astazi ne putem bucura in sfarsit de NETFLIX. Dupa ce mai multe zvonuri indicau inevitabil lansarea serviciilor de streaming oferite de NETFLIX si in Romania, astazi la Las Vega, in cadrul CES 2016, a fost anuntata oficial lista tarilor in care NETFLIX urmeaza sa poata fi accesat. Astfel printre cele peste 190 de tari din lista publicata pe site-ul oficial se gaseste sin Romania.

Anunțul facut astazi a venit chiar în momentul in care serviciul NETFLIX a devenit disponibil in timp real, pe masura ce continua discursul lui Reed Hastings, CEO-ul Netflix, la Salonul de electronice CES, de la Las Vegas de anul acesta.

Serviciul are trei planuri tarifare:

Basic: 7.99 euro/luna pentru un singur ecran
Standard: 9.99 euro/luna, pentru doua ecrane cu varianta HD inclusa
Premium: 11.99 euro/luna, otiuni full si patru ecrane pe care pot fi urmarite emisiunile.


* Ultra HD este disponibil pe plan 4 ecrane + HD. High Definition (HD) si Ultra High Definition (UltraHD) sunt supuse si disponibile in functie de capacitatile serviciilor de internet si de dispozitive. Nu tot conținutul disponibil este in format HD sau HD Ultra. Atentie la Termenii si conditiile de utilizare disponibile aici: help.netflix.com/

Cele 3 variante de abonamente lunare detaliate mai sus pot fi facute aici si vin insotite de o promotie prin intermediul careia orice abonat nou primeste prima luna de abonament Gratis.

Partea mai putin imbucuratoare este subliniata de faptul ca momentan nu exista suport in limba romana, iar subtitrarile sunt deocamdata doar in engleza.

Serviciile Netflix sunt disponibile pe majoritatea device-urilor dotate cu conexiune la Internet, precum Desktop-urile, laptopurile, tabletele, telefoanelor smart, TV Smart si chiar console de jocuri video preluand astfel in mod automat cea mai buna calitate posibila a transmisiei pentru fiecare banda disponibila conform operatorului de servicii de internet folosit de fiecare abonat in parte.

Cele mai multe programe sau seriale proprii ale Netflix, sunt disponibile la o calitate inalta ce ofera rezolutii HD (High Definition), cu sunet Dolby Digital 5.1, iar de curand unele programe oferind inclusiv continut in formatul 4K Ultra HD.

 

Asa ca nu imi ramane decat sa va spun: NETFLIX and Chill!


Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.