Acer, la Grand Finale de la Liga Predator din Bangalore, sambata, a anuntat primul set de casti Windows Mixed Reality pentru piata indiana care isi propune sa ofere un amestec de caracteristici din lumea realitatii augmentate (AR) si realitatii virtuale (VR ). Setul cu cască se află la prețul de 299 USD pe piața americană, deși nu există încă prețul pentru Romania.

Producătorul de PC-uri din Taiwan, Acer, a devenit primul producător care lansează un set cu cască Mixed Reality în India. Setul cu cască permite clienților să interacționeze cu software-ul folosind gestul, privirea și vocea, având în același timp opțiunea de a folosi intrări tradiționale precum mouse, tastaturi și controale. Pentru a utiliza setul cu cascã, este necesar un calculator Windows Mixed-ready, care instaleazã automat software-ul necesar într-un sistem compatibil.

Setul cu cască Acer Windows Mixed Reality are două panouri LCD cu rezoluție înaltă, de 2,89 inci, care oferă un câmp de vedere de 95 de grade. Cu o rezoluție de 1440×1440 pe fiecare panou și o rată de reîmprospătare de 90Hz, aceste display-uri pretind că oferă o experiență VR imersivă. Modelul de bază al setului cu cască vine la 299 USD, în timp ce o variantă îmbunătățită, disponibilă pentru 399 USD, are o pereche de controale wireless.

Setul cu cască Mixed Reality vine cu un cablu de 13 picioare și oferă porturi de conectivitate, inclusiv un port HDMI 2.0 și un port USB 3.0.

Comentând lansarea, domnul Chandrahas Panigrahi, CMO și Head of Consumer Business, a declarat: “Suntem extrem de încântați să lansăm primul set de căști cu adevărat de realitate din India, în colaborare cu Microsoft. Prin introducerea setului cu cască cu adevărat realitate, ne propunem să oferim cele mai bune inovații pentru clientii indieni. Setul cu cască Acer Windows Mixed Reality oferă o mulțime de conținut interesant și interesant, care evoluează continuu. ”

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, la un eveniment de luna trecuta, a declarat ca Realitatea Mixta este una dintre cele trei tehnologii de rulare care se asteapta sa modeleze lumea in urmatorii ani.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.