Vestea buna a celor de la Snapchat este ca, de acum inainte iti poti face propriile filtre direct din aplicatie, si nu mai esti nevoit sa folosesti un program de pe desktop pentru a face acest lucru. Cu noul update, iti poti face propriile Geofiltre direct din aplicatia Snapchat.

Noua unealta cu ajutorul careia iti poti face propriile filtre este prezenta in meniul de setari din aplictia Snapchat. Ca sa iti faci propriul Geofiltru trebuie sa intrii in aplicatia Snapchat > Setari > Creere Geofilters si va puteti creea propriul Geofiltru folosind o varietate de sabloane cu diferite tematici ( zile de nastere, casatorii, vacante ). Iti poti personaliza aceste Geofiltre cu diferite texte, bitmoji sau stickere.

Tineti minte ca, acestea sunt Geofiltre si nu degeaba li se spune asa. Aceste Geofiltre sunt active doar pe anumite zone geografice si din pacate va trebui sa platiti. Pretul pe care il cere Snapchat este acestea: 6 dolari ( 24 de lei ) pentru cateva ore si o zona de minimum 1,858.1 metrii, astfel aveti o acoperire suficianta pentru zona dumneavoastra.

De asemenea, va trebui sa tineti minte ca va dura aproximativ o zi lucratoare pana cand aceste filtre vor fi aprobate. Dupa toate acestea, toata lumea care foloseste Snapchat are accesul la aceste filtre. Este bine sa vedem ca cei de la Snapchat, au implementat in aplicatia lor o unealta prin care iti poti face propriile filtre – acest instrument a fost pierdut de marea majoritate a consumatorilor de zi cu zi care sunt blocati pe internet. Acum acest instrument este disponibil in aplicatia Snapchat. Sincer, nu o sa fim surprinsi sa vedem aceste geofiltre cat mai populare.

Geofiltrele sunt diponibile pana acum in Statele Unite ale Americii, dar vor fi disponibile si in alte tari curand. Cei de la The Next Web au creat un tutorial prin care ne invata cum sa creem un geofiltru. Videoclipul il gasiti mai jos:

 

Lasa un comentariu

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.