La sfarsitul anului 2016, Netflix a introdus o caracteristica de descarcare a filmelor sau serialelor preferate pe aplicatia de pe iOS si Android. Caracteristica contribuie la reducerea traficului de date de pe mobil, iar totodata utilizatorii Netflix pot descarca filmele / serialele atunci cand o conexiune Wi-Fi este disponibila si le pot urmari cand sunt offline. De asemenea continutul descarcat va fi salvat pe telefon sau tableta.

Aceeasi functie este acum disponibila in aplicatia Netflix de pe Windows 10. Netflix este disponibil numai prin intermediul Windows Store ceea ce inseamna ca aceasta caracteristica este numai pentru utilizatorii de Windows 8 si Windows 10.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a descarca serialele / filmele dumneavoastra preferate:

  • Deschideti aplicatia Netflix si faceti click pe cele trei lini orizontale de sus, iar apoi intrati la optiunea numita „Available to download“.

  • Netflix va va arata toate emisiunile TV si filme pe care le puteti descarca. Faceti click pe o emisiune TV sau un film (ce doriti dvs. sa vizionati) si veti vedea o lista cu toate episoadele disponibile. Episoadele pe care le puteti descarca vor avea un buton de descarcare. Faceti click pe acesta si va incepe descarcarea.

  • Cand incepe o descarcare, o bara de progres albastra va aparea in partea de jos a aplicatiei. Daca faceti click pe bara de progres, va va duce la pagina dvs. de descarcari.

Stergerea filmelor / serialelor descarcate

Puteti sterge continutul descarcat de pe pagina dvs. de descarcari. Faceti click pe butonul de editare, pictograma cu un creion, din partea dreapta sus. Selectati filmele pe care doriti sa le stergeti, iar apoi dati click pe pictograma cu un cos de gunoi din dreapta sus pentru a le sterge.

Sursa poze

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.