Ieri Apple a lansat iOS 11.2.6. Aceasta versiune rezolva bug-ul care afecta anumite modele de iPhone, mai exact, telefoanele dadeau “crash” la primirea prin mesaj a unui caracter specific indian pe iMessage sau pe retelele de socializare.

Dar, se pare ca oamenii de la Apple sunt pusi pe treaba, astfel ca la numai o zi de la update-ul de soft, gigantul din Coupertino a lansat versiunea beta pentru iOS 11.3. Versiunea aceasta va spune utilizatorilor, cu modele mai vechi de iPhone, cat de potente sunt bateriile din interiorul dispozitivelor lor, si daca trebuie schimbate.

Apple incepuse sa incetineasca performanta procesoarelor de pe modelele mai vechi, deoarece bateriile uzate din interiorul acestora puteau provoca blocarea brusca a telefoanelor atunci cand CPU-ul era utilizat intens. Insa cu acest update, Apple da posibilitatea utilizatorilor sa opreasca aceasta functie de incetinire a telefonului. In plus, pentru a se revansa, compania americana le ofera detinatorilor, de astfel de dispozitive “incetinite”, sansa de as schimba bateria cu o reducere de 29$.

Versiunea publica pentru iOS 11.3 ar trebuii sa fie lansata in aceasta saptamana. Versiunea finala este asteptata sa fie gata in primavara acestui an si ar trebuii sa cuprinda patru noi animoji-uri pentru iPhone X (dragon, urs, craniu si leu), iMessagele ar urma sa poata fi stocate in iCloud, iar ARkit va primii versiunea 1.5, care va da posibilitatea dezvoltatorilor de aplicatii AR sa foloseasca forme iregulate. Alte schimbari includ disparitia vocalei “i” din iBooks, aplicatia numindu-se de acum Books, precum si impartirea review-urilor din App Store pe categorii: cele mai utile, cele mai favorabile, cele mai critice si cele mai recente.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.