Extrem de anticipat PS4-exclusiv The Last Of Us Part 2 ar putea veni mai devreme decât credeți. În timp ce editorul Sony sau Naughty Dog, dezvoltatorul jocului nu a anunțat încă oficial data lansării, aceasta nu a împiedicat Sony Suedia să creeze o fereastră de lansare a acestuia.

Un post de pe pagina Facebook pentru Sony Suedia afirmă că The Last of Us 2, va fi lansat în 2018 alături de Ghost of Tsushima de la dezvoltatorul Sucker Punch. Aceasta nu este o confirmare prin nici un mijloc și Sony a făcut în trecut date greșite. Mai ales cu God of War având o dată de lansare în martie pe Magazinul PS, care a fost îndepărtată în mod corespunzător și ulterior împins până pe 20 aprilie.

Cu toate acestea, acesta oferă fanilor o strălucire de speranță. Presupunând că se datorează lansării în 2018, ar trebui să vedem mai multe in E3 2018. Deși, dacă ar fi sa presupunem, Sony ar trebui să lanseze aceste jocuri înainte de Red Dead Redemption 2, care va fi lansat pe data de 26 octombrie. Mai mult, Sony are o afacere de marketing pentru Red Dead Redemption 2 și ar dori să se asigure că nu este nimic de luat de pe acel joc atunci când este afară.

Anterior, regizorul Neil Druckmann, cel de-al doilea din partea a II-a, a confirmat că Naughty Dog aproape că nu a trecut prin ultima parte a secțiunii II. Din anumite motive, a fost considerat că încercările inițiale ale povestirii nu erau suficient de “speciale”.

“Ca mulți dintre voi, avem o iubire profundă pentru lumea The Last of Us și a personajelor sale, iar în timp ce o continuare poate părea o concluzie dinainte, nu a fost cazul. Știam că trebuie să fie o poveste care merită spusă și, poate mai important, o poveste demnă de Joel și Ellie “, a scris el pe blogul oficial PlayStation. “După ce am petrecut ani de zile pe idei diferite (și aproape renunțând), am descoperit în sfârșit o poveste care se simțea specială – o poveste care a evoluat într-o călătorie epică”.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.