Firefox a anuntat – marti – lansarea unui nou update al noului browser Quantum. Actualizarea Firefox 58 aduce pentru versiunea de desktop un update al graficii. Acesta o sa permita ca navigarea sa fie mai cursiva, iar incarcarea paginilor sa se faca mai rapid. Pe de alta parte, versiunea de Android a browser-ului o sa primeasca update la salvarea paginilor si la Google Progressive Web Apps. Update-ul pentru versiunea de IOS a browser-ului a fost in luna noiembrie a anului trecut.

Firefox a actualizat browser-ul Quantum pe toate platformele pe care este prezent acesta. Pe langa update-ul graficii, acesta a primit si un thread dedicat procesorului. Frame-urile pe secunda eu fost crescute de la 31 la 40. In przent, compania lucreaza la implementarea unui software, numit WebRender, pe noul browser Quantum.

Update Firefox Quantum pe Android

Ca actualizari pe versiunea de Android a browser-ului, acesta o sa primeasca o revizuire a paginilor salvate. In loc la fie disponibile intr-o “casuta”, semnele de carte o sa fie disponibilepe tot ecranul. Utilizatorii browser-ului o sa le poata administra foarte usor.

Pe Android, Firefox a adaugat actualizari pentru Google Progresive Web Apps. Paginile disponibile PWA or sa arate o iconita in forma de casa, in bara de cautare. Aceasta caracteristica se foloseste pentru a creea scurtaturi catre paginile favorite, direct pe ecranul de start al browser-ului Quantum.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.