FCC a lansat mai multe imagini ale unui smartphone pe cale de a fi descoperit. Smartphone-ul este considerat a fi Huawei P10, din moment ce seamana cu scurgerile anterioare. Acum, gratie acestor imagini putem vedea fiecare unghi al noului Huawei P10. Pe partea din spate, vom gasi o camera dubla situata in coltul din stanga.


Imaginile dispozitivului arata o dimensiunea de aproximativ 147 x 70 x 7/8 mm, fiind astfel putin mai lata decat predecesorul sau, la 145 x 70,9 x 6,95 mm. De asemenea, ceea ce m-a facut curios in mod ciudat este faptul ca logo-ul brandului este absent.

Pe marginea de jos, vom gasi un difuzor, un port USB tip C, un microfon si o mufa pentru casti.


Huawei a tachinat trei variante de culoare pe pagina sa de Twitter in ultima perioada: albastru, auriu si verde. In timp ce Huawei nu ne-a aratat cum vor arata dispozitivele sale in aceste culori, celebrul leaker Evan Blass are astfel de poze postate pe twitter. De asemenea, conform unor zvonuri care circula pe internet, ar putea fi adaugata si o varianta de culoare mov, dar inca nu este nimic sigur.

Verde este cu siguranta cea mai neobisnuita culoare, deoarece producatorii merg de obicei pe mai multe culori clasice (alb, negru sau gri) sau chiar roz, auriu si albastru. Oare verdele va fi pentru Huawei urmatoarea culoare a anului? Va trebui sa asteptam si sa vedem. Cert este ca Huawei P10 ar putea fi primul smartphone care ar veni cu o varianta de culoare verde, atragand tot o data publicul feminin.

De asemenea, acesta ar urma sa vina cu 4GB sau 6GB de memroie RAM (in functie de model) avand un procesor octa-core HiSilicon Kirin 960, un scanner de amprente si o camera dubla produsa in parteneriat cu cei de la Leica, ca si pe modelul anterior P9.

Huawei P10 este de asteptat sa fie lansat pe data de 26 februarie intr-o zi nebuna de conferinte de presa inainte de Mobile World Congress din Barcelona.

Source Androidpit

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.