Fitbit a anuntat recent un nou smartwatch, Fitbit Versa, insa compania americana nu a uitat de modelele mai vechi. Fitbit a anuntat ieri ca Fitbit OS 2.0 va ajunge pe modelele Ionic in urmatoarele zile. Pentru inceput, doar 10% din utilizatorii de ceasuri din gama Ionic vor primii update-ul OTA, urmand ca in urmatoarele saptamani sa fie disponibil si pentru restul utilizatorilor.

Ce aduce nou Fitbit OS 2.0:

Fitbit Today

Fitbit Today probabil ca este cea mai interesanta functie care vine cu actualizarea de firmware. Acesta este un tablou de bord imbunatatit, care v-a afisa extrem de rapid toate datele despre sanatatea utilizatorului, doar printr-un swipe in sus pe ecran. Fitbit Today ofera utilizatorului un feed personalizat cu statistici zilnice si saptamanale privind sanatatea si activitatea fitness, istoricul activitatilor, rezumatele exercitiilor, precum sfaturi si trucuri pentru a utiliza dispozitivul intr-un mod eficient.

Music

Utilizatorii gamei Ionic pot adauga acum playlist-urile Deezer pe smartwatch-urile lor. Odata cu acest update, listele de redare Deezer vor fi descarcate direct pe dispozitiv, ceea ce necesita un abonament platit si, bineinteles, o conexiune Wi-Fi pentru a sincroniza toata muzica. Dupa ce ati sincronizat playlist-urile, puteti sa conectati pur si simplu o pereche compatibila de casti Bluetooth si sa incepeti auditia.

Alte noutati:

– pentru a vedea notificarile, glisati in jos pe ecran sau tineti apasat butonul plasat in partea de sus a ceasului

– pentru a vedea statisticile si procentajul bateriei, nu trebuie decat sa faceti swipe in sus pe ecran

– pentru a accesa comenzile de muzica, platile si ecranul de comenzi rapide, apasati si mentineti apasat butonul din spate

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.