Cuptor incorporabil Hansa BOEI69422 - Review
Performanta6.2
Design7
Functii si programe6.4
Capacitate6.8
Consum4.3
6.1Overall Score
Reader Rating: (2 Votes)
7.2

Hansa BOEI69422: cuptorul incorporabil performant

Un cuptor electric incorporabil schimba foarte mult experienta de gatit, oferind un control complet asupra timpului si temperaturii de coacere. Hansa BOEI69422 este un cuptor performant disponibil la un pret accesibil, care va transforma gatitul in ceva mult mai placut.

Functii numeroase de coacere si design atractiv
Hansa BOEI69422 este un cuptor electric foarte bine echilibrat. Acesta imbina un design foarte elegant din inox cu tehnologii avansate de gatire, indeplinind astfel visul oricarui bucatar.
Interfata este foarte intuitiva si simplu de utilizat. Cuptorul este prevazut cu un panou de control avansat cu touch, oferind o setare foarte simpla si in acelasi timp exacta. Manerul lung orizontal ajuta la deschiderea foarte usoara a usii. Usa are 3 straturi de sticla, fiind foarte bine izolata si oferind protectie impotriva frigerii mainilor. Cuptorul are dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm si poate fi incorporat fara probleme in mobila de bucatarie.

PERFORMANTA

DESIGN

FUNCTII SI PROGRAME

CAPACITATE

CONSUM

Capacitatea de coacere este de 66 de litri, destul de mare pentru o familie obisnuita. Exista astfel o capacitate suficienta pentru a putea gati cantitati mari de alimente, precum si de a putea gati mai multe preparate concomitent.

Notele atractive continua cu functiile numeroase de coacere si eficienta mare la gatit. Exista 10 functii de coacere, iar controlul asupra temperaturii si timpului de coacere este foarte precis. Incalzirea se face prin convectie, aerul fiind ventilat si circuland uniform pentru a asigura o temperatura optima. Printre functiile de coacere se numara si una grill, una de rotisare sau una pentru decongelare. O functie foarte utila incorporata de cuptor este cea de decongelare. Aceasta permite decongelarea rapida a alimentelor si scade timpul de asteptare de la pregatirea felurilor de mancare pentru diverse ocazii.

Cuptorul beneficiaza de iluminare, iar la nivelul constructiei interioare sunt de mentionat peretii catalitici. Iluminarea este foarte utila pentru cei care vor sa aiba o vizibilitate buna asupra preparatelor si nu vor sa deschida usa. Acest lucru este util pentru economisirea de energie.

De asemenea, cuptorul beneficiaza de un sistem pentru curatarea automata. Aceasta se realizeaza prin cataliza, fara a mai fi nevoie de materiale abrazive sau agenti chimici. Curatarea se face mai exact prin ardere. Grasimea si reziduurile sunt eliminate astfel imediat.

Aparatul se incadreaza in clasa de eficienta energetica A. Consumul este unul destul de redus si atinge valoarea de 0.79 KWh. Un cuptor va creste intr-o oarecara masura facturile electrice, dar va optimiza in acelasi timp continutul nostru.

In cateva dintre ofertele online, Hansa BOEI69422 este insotit adesea de hota Hansa BHGI61139. Cele doua aparate fac echipa foarte buna impreuna. Modelul este ideal pentru coacere, in timp ce plita este excelenta pentru gatit, prajit, incalzit etc. Plita completeaza foarte bine cuptorul. Aceasta este construita la randul ei din inox si are o rezistenta foarte buna. Pachetul este unul foarte puternic, reprezentand o competitie foarte buna fata de modelele Beko, Hotpoint sau Whirlpool.

Hansa BOEI69422 este un cuptor incorporabil destul de accesibil, acesta fiind o alternativa la alte modele mult mai scumpe. Hansa BOEI69422 este un cuptor care uneori sunt potriviti, alteori nu.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.