Apple a anuntat vineri ca isi impinge planurile pentru un speaker inteligent, alimentat de Siri, pana la inceputul anului viitor.

Speakerul HomePod a fost anunțat în iunie, cu o dată inițială de lansare stabilită pentru luna decembrie. Compania a declarat că vorbitorul său inteligent va putea să controleze aparatele de uz casnic și să ia comenzile de bază.

În luna iunie, unii analiști au întrebat dacă lansarea din decembrie a fost deja prea târziu pentru ca Apple să concureze cu Amazon și Google pentru piața internă conectată. Dar Apple a promis că difuzorul va avea toate inteligentele lui Siri și va ieși din pachet oferind o calitate superioară a sunetului. Până acum, se pare că HomePod nu poate să-și respecte toate promisiunile.

“Nu putem să așteptăm ca oamenii să experimenteze HomePod, difuzorul fără fir al Apple pentru acasă, dar avem nevoie de puțin mai mult timp înainte de a fi pregătiți pentru clienții noștri. Vom începe să expediem în SUA, Marea Britanie și Australia la începutul anului 2018, “Apple a declarat vineri.

Odată cu întârzierea, Apple va pierde șansa de a asocia consumatorii cu difuzorul în timpul sezonului crucial de sărbători. Concurenții din spațiul inteligent de difuzoare, între timp, inundă zona. Amazon a adăugat trei produse de difuzoare inteligente pentru gama sa de vacanță – cea de-a doua generație Echo, Echo Plus și Echo Spot – două dintre acestea fiind deja disponibile pe piață. Google a actualizat, de asemenea, linia difuzoarelor cu Google Home Mini compact și este pregătită să lanseze propriul produs difuzor premium, Google Home Max, în luna decembrie.

Este rar, dar nu fără precedent pentru companie să întârzie lansarea unui produs. Anul trecut, a amânat lansarea căștilor wireless AirPods, spunând că și produsul nu era pregătit pentru primăvară. Ramane de vazut cum va fi noul produs al celor de la Apple.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.