Android O beta va fi lansat in curand, a declarat Google cu doar cateva zile inainte de conferinta de dezvoltatori I / O 2017, anuntand sfarsitul beta-ului pentru Android Nougat. Pe site-ul Android beta, compania a declarat ca site-ul va fi actualizat in continuare cand incepe programul Android O Beta si a dat instructiuni dezvoltatorilor si entuziastilor Android cu privire la descarcarea imaginii complete OTA pentru Android Nougat pe dispozitivele lor.

Android Nougat beta se termina

Google afirma pe site-ul sau: ”Va multumim pentru interesul fata de Programul Android Beta! Versiunea beta de Android Nougat s-a incheiat si toate dispozitivele inscrise au fost actualizate la versiunea publica actuala. Daca inca rulati o versiune beta de Nougat, puteti sa descarcati cea mai recenta imagine completa OTA pentru dispozitivul dvs. si sa o incarcati suplimentar. Datele de pe dispozitivul dvs. nu vor fi sterse astfel. Vom actualiza acest site cand va incepe Programul Android O Beta.”

Caracteristici Android O

Versiunea developer preview pentru Android O, lansata la sfarsitul lunii martie pentru Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player, Pixel si Pixel XL, aduce noi caracteristici, cum ar fi:

  • un control mai strict asupra limitelor de fundal pentru aplicatii, pentru a oferi o viata mai buna a bateriei.
  • canale de notificare si icoane adaptive.
  • Utilizatorii Android O pot astepta, de asemenea, cu nerabdare sa sustina aplicatiile Autofill.
  • modul picture in picture.
  • culori largi pentru aplicatii.
  • audio de inalta rezolutie.
  • navigatie imbunatatita pentru tastatura
  • si cel mai important viteza de rulare Android mai rapida.

Pana in prezent, Google a furnizat versiuni Beta pentru Android Nougat (versiunea 7.x) alaturi de versiunile anterioare de “Developer Preview” pentru Android O, care este prezentata ca fiind urmatoarea versiune majora Android.

“Multi utilizatori de dispozitive Pixel si Nexus asteapta Android O beta, deoarece previzualizarea dezvoltatorilor nu este destinata consumului public”, a declarat luni BetaNews.

Google este de asteptat sa dezvaluie planurile sale de caracteristici si functionalitati Android O la conferinta din San Francisco in aceasta luna. Pana atunci putem doar sa asteptam !

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.