Aplicatia Setari afiseaza consumul de date pentru ultimele 30 de zile pe WiFi si pe Ethernet. De asemenea, va arata consumul de date prin aplicatii individuale instalate pe sistemul dvs. Singurul dezavantaj este ca nu exista nicio modalitate de a reseta utilizarea datelor. Daca utilizati o tableta, acest total nu va ajuta la gestionarea planului dvs. de date. Iata pasi pe care trebuie sa-I urmati pentru a reseta utilizarea datelor in Windows 10.

Resetati utilizarea datelor pe Windows 10

Nu exista nici un mod nativ pentru a reseta utilizarea datelor pe Windows 10. Poate ca exista o intrare in registry pe care o puteti modifica pentru a reseta datele legate de consumul de date, dar acesta este o metoda ceva mai lunga.

O modalitate mult mai usoara este sa utilizati o aplicatie numita Reset Data Usage, pe care o puteti lua de aici. Este un utilitar portabil care necesita un singur click pentru a reseta statisticile privind utilizarea datelor. Acesta va reseta atat statisticile WiFi, cat si Ethernet.

  • Descarcati aplicatia si executati versiunea corecta pentru sistemul dvs. Fisierul zip contine atat o versiune pe 32 de biti, cat si pe 64 de bit
  • Rulati aplicatia si dati click pe butonul “Reset Data Usage”.

  • Daca doriti sa verificati statisticile privind utilizarea actuala a datelor, puteti da click pe butonul “Data Usage” pentru a deschide aplicatia Setari si a le vizualiza.

Dupa ce resetati statisticile, nu exista nicio modalitate de a le recupera.

Vedeti utilizarea datelor in Windows 10

Daca doriti sa stiti cum puteti vizualiza statisticile de utilizare a datelor fara a trece prin aplicatie, este destul de simplu. Deschideti aplicatia Setari, accesati Network & Internet si selectati fila ‘’Data Usage’’ din partea stanga. Puteti vedea cate date totale au fost consumate de toate aplicatiile dvs.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.