Dupa cum stim, Google detine cea mai populara aplicatie de navigare. Este vorba despre aplicatia Waze si update-urile pe care aceasta le are in ultima vreme. Dupa ce acest update a fost lansat luna trecuta pe Android, cei de la Google s-au gandit sa lanseze acest nou update pentru IOS. De acum, aplicatia Waze, poate sa iti inregistreze vocea. Poti sa ii dai detalii aplicatiei despre navigare, folosind vocea ta. Vestea cea mai interesanta este ca poti sa ii spui asta in orice limba pe care o cunosti, fie ca este engleza/spaniola/romana etc.

Update-ul de pe IOS, iti da abilitatea sa iti inregistrezi vocea si sa faci mai multe “pachete” cu vocea ta. Ce inseamna asta ? Ei bine, aplicatia Waze poate sa iti inregistreze comenzile vocale, pe care le i le dai aplicatiei. Dar, aceasta nu este toata vestea. Dupa ce ai facut acele “pachete” de voce, daca vrei, poti sa le impartasesti cu prietenii. Cu versiunea 4.26 utilizatorii acestei aplicatii, care folosesc IOS, pot sa isi inregistreze propria voce – sau a oricarei persoane – pentru diferite comenzi vocale si sa le utilizati in locul comenzilor robotice, pe care Waze le utilizeaza ca implicit. Cum am spus si mai sus, puteti sa distribuiti aceste comenzi vocale cu prietenii, familia sau cu cine mai vreti dumneavoastra, iar de asemenea, acestia pot sa folozeazca comenzile vocale in locul celor robotice.

Waze

Cred ca acum, toata lumea se intreaba, oare cum putem sa facem asta ? Cum putem sa ne punem propria voce in aplicatia Waze ? Pai, raspunsul este foarte simplu. Intrati pe ecranul principal al aplicatiei, apasati pe iconita in forma de difuzor si selectati Indicatii Vocale, daca aveti Waze-ul in limba romana. Daca il aveti in engleza, selectati Voice Direction.

Dupa ce cititi avertizarile, puteti sa incepeti sa va inregistrati vocea. Puteti sa inregistrati fraze precum “Porneste navigarea”, “Mergi la Stanga”, “Mergi la Dreapta” sau orice fraza va trece prin cap si are legatura cu traseul pe care vreti sa il parcurgeti. De asemenea, daca nu inregistrati toate frazele de care aveti nevoie, aplicatia Waze le va inlocui cu cele prestabilite. Daca gresiti inregistrarea, iar aplicatia o salveaza, aveti posibilitatea de a sterge inregistrarea facuta. Cu toate acestea fiind spuse, spor la treaba si sper ca v-am ajutat.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.