Pro Evolution Soccer 2018, data de lansare si primele detalii despre gameplay

Anuntat oficial de catre Konami cu lansarea in 14 Septembrie 2017, Pro Evolution Soccer 2018 este cu siguranta unul dintre cele mai asteptate jocuri ale acestui an. Acum avem la dispozitie un scurt trailer al jocului si data oficiala de lansare, asa ca putem vorbi despre alte detalii interesante ale PES 2018.

UPDATE: Konami anunta FULL TRAILER REVEAL pe data de 13 Iunie 2017

Creatorii jocului video promit de aceasta data ca noul PES 2018 va revolutiona noi caracteristici, noi moduri de joc si o experienta gameplay de neegalat. Una dintre cele mai importante invoatii vine sub forma tehnologiei “Real Touch +”, despre care Konami spune ca permite jucatorilor sa reactioneze la primirea unei pase folosind unele parti ale corpului, cum ar fi pieptul, capul, picioarele pentru a controla mingea in functie de inaltimea jucatorului si ritmul de joc. Aceste moduri de gamplay vor putea fi facute din simpla miscare a controler-ului.

Tot in zona de inovatii Konami ne dezvaluie ca a imbunatatit foarte mult partea de VISUAL utilizand tehnologia Real Capture system, ce ofera o calitate a luminii foarte apropiata de cea din realitate atat pe timpul zilei cat si in timpul noptii. Pentru a face totul si mai real au fost recreate peste 20.000 de componente ale obiectelor din jur iar cele mai edificatoare exemple sunt arenele Camp Nou si Signal Iduna Park, sau alte elemente secundare cum ar fi gazonul, tunelruile de acces sau zonele inconjuratoare.

Pro Evolution Soccer 2018 va fi disponibil din 14 Septembrie pe cosolele PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 si pe PC. De adaugat faptul ca de de la Konami ii asigura pe jucatorii de platforme PC vor avea parte de aceeasi experienta ca si pe celelalte versiuni de platforme.

Cand se va putea comanda Pro Evolution Soccer 2018?
Cei care vor face precomanda la versiunea digitala FC Barcelona Special Edition a jocului PES 2018, vor primi la lansare 1,000 myClub coins si 5 myClub player agents ceea ce va oferi un jucator de UEFA Champions League, precum si un club de top si un jucator “Legenda” de la FC Barcelona.

Sursa: www.gamespot.com

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.