Xiaomi Mi 6 a primit o actualizare la Android 8.0 Oreo via MIUI 9.2.3 Global Stable ROM. Noua versiune MIUI este lansată ca o versiune OTA (Over-the-Air) și este de asemenea disponibilă ca pachet descărcabil. Modelul Mi 6 a fost lansat în aprilie anul trecut cu Android 7.1.1 Nougat, deși a primit recent o versiune MIUI beta cu Android Oreo.

Descoperirea MIUI 9.2.3 Global Stable ROM pentru Xiaomi Mi 6 a fost anunțată pe Forumul oficial MIUI. Pe lângă dezvăluirea noului set de caracteristici pentru Mi 6, anunțul detaliază metodele de instalare a ultimei versiuni MIUI. Puteți verifica disponibilitatea actualizării MIUI 9.2.3 pe telefonul dvs. Mi 6, accesând Settings> About Phone> System updates sau utilizând aplicația Updater. Este recomandat să efectuați copii de siguranță ale datelor înainte de a începe procesul de actualizare. Alternativ, puteți să descărcați manual actualizarea, fie prin intermiterea folosind metoda Fastboot, fie prin metoda Recovery ROM, însă aceste metode șterg toate datele de pe telefon.

În ceea ce privesc caracteristicile majore care sunt incluse în MIUI 9.2.3 Global Stable ROM, există câteva caracteristici principale Android Oreo, inclusiv Picture-in-Picture (PiP) și Smart Autofill, precum și patch-uri de securitate Android din februarie. Actualizarea aduce, de asemenea, o pagină de start reproiectată, teme de actualizare de Peach Blossom și Asphalt și o nouă animație pentru lansarea și închiderea aplicațiilor. Acesta include optimizări pentru plăcuța Dial preîncărcată, secțiunea Recente, alerte de notificare, gesturi de glisare și dosare.

Modelul dual-SIM Xiaomi Mi 6 este dotat cu un ecran full-HD (1080×1920 pixeli) de 5,15 inci și este alimentat de un Qualcomm Snapdragon 835 SoC octa-core, asociat cu opțiuni RAM de 4 GB și 6 GB. Telefonul are o dublă configurație de 12 megapixeli, care vine cu lentile cu unghi larg și telefoto pentru a oferi zoom 2x fără pierderi. De asemenea, are un senzor de cameră cu 8 megapixeli. În plus, smartphone-ul are opțiuni de stocare de 64 GB și 128 GB și include o baterie de 3350 mAh.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.