BOSCH cheama in service o serie de argazuri produse intre ianuarie 2009 si octombrie 2011 pentru ca exista Risc potential de explozie

Ieri am fost bombardat de o serie de anunturi afisate prin intermediul google adwords in care erau prezentate informatii conform carora cunoscutul producator german BOSCH ar chema in service o serie de aragazuri produse intre ianuarie 2009 si octombrie 2011, pe motiv ca exista un potential risc de explozie la anumite aragazuri. Astfel aragazurile produse in perioada 2009-2011 pot prezenta defectiuni la racordul de conectare la gaz, conform informarii Bosch.

Ce s-a intamplat cu seria de aragazuri BOSCH?
Avertismentul de siguranta este serios si foarte important pentru toti clientii care au cumparat un astfel de aparat electrocasnic. Este afectat un numar limitat de aragazuri produse intre ianuarie 2009 si octombrie 2011. In cazuri rare, racordul de conectare pentru gaz poate fi deteriorat. Ca rezultat, pot avea loc scurgeri de gaz si în cazuri extrem de rare poate aparea un risc de explozie. Proprietarilor anumitor aragazuri li se solicita sa se conformeze urmatorului avertisment de siguranta.

Anuntul celor de la BOSCH, prezentat prin intermediul site-ului gascookingsafety.com, reprezentat de BSH Electrocasnice SRL, suna astfel:
“Este afectat un număr limitat de aragazuri produse între ianuarie 2009 şi octombrie 2011. În cazuri rare, racordul de conectare pentru gaz poate fi deteriorat. Ca rezultat, pot avea loc scurgeri de gaz şi în cazuri extrem de rare poate apărea un risc de explozie.

Pentru a evita orice pericol potenţial proprietarii aparatelor afectate trebuie să oprească imediat alimentarea cu gaz a aparatului şi să întrerupă utilizarea acestuia până după înlocuirea racordului de conectare.

Compania noastră oferă fiecărui proprietar afectat înlocuirea gratuită a racordului de conectare de către un tehnician de service autorizat. Înlocuirea este realizată la domiciliul proprietarului şi rezolvă în totalitate problema, este gratuită şi nu necesită o cheltuială sau un efort suplimentar din partea clientului.

548x380_e5190_hce854453

Suntem dedicaţi asigurării celor mai înalte standarde de siguranţă, unei calităţi premium a produselor şi fiabilităţii tuturor produselor noastre. Prin urmare, desfăşurăm această campanie voluntară de siguranţă. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată şi vă mulţumim pentru înţelegere şi răbdare.”

In acest sens compania germana ofera o modalitate de verificare a riscului ca un aragaz Bosch să fie inclus in lotul cu defectiuni. Detalii aici: www.gascookingsafety.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.