Google tocmai a simplificat apelurile video pentru utilizatorii de Android cu integrarea lui Google Duo. Compania va permite utilizatorilor Android să inițieze un apel video direct din aplicația Google Phone, Contacte și stoc Mesagerie. Noua mișcare a companiei corectează aplicația Duo mai adânc în ecosistemul Android, urmând o integrare similară în Pixel 2 și Pixel 2 XL, așa cum era de așteptat. Google a promis, de asemenea că, până la sfârșitul acestui an, va adăuga posibilitatea de a trece la un apel vocal în curs de desfășurare la unul de tip video cu doar o atingere.

Integrarea inițială a apelurilor video a început cu dispozitivele acceptate de Google, și anume, dispozitivele originale Pixel, Android One și Nexus. “Lucrăm cu partenerii noștri de transport și de dispozitive pentru a aduce această experiență pe mai multe dispozitive Android de-a lungul timpului”, a declarat Jan Jedrzejowicz, Product Manager, al aplicatiei de la Google, într-un blog de anunțuri. Am văzut deja integrarea pe aplicația Phone și aplicatia de contacte a telefonului Nexus 6P, dar nu se află încă în aplicația Android Messages.

De asemenea, Google a dezvăluit că utilizatorii vor fi direcționați către apeluri video ViLTE, dacă ambele părți utilizează un operator care acceptă această funcție. Primar, aplicația Google pentru apeluri video Duo va fi aplicația principală care va efectua apeluri video către oricine cu aplicația instalată.

Google știe că utilizatorii vor trebui să ruleze cele mai recente versiuni ale aplicației Phone (v13.0), Contacts (v2.1) și Android Messages (v2.6) pentru a susține funcția. Noua funcție de apel video va fi în prezent vizibilă pentru utilizatorii care rulează Android 7.0 Nougat și mai sus – Google notează că integrarea este aplicabilă numai acelor producători care au făcut apeluri video disponibile utilizatorilor.

Deci, cum faceți un apel video cu noua integrare? Pentru cei care utilizează aplicația Telefon, căutați un contact sau alegeți un contact din istoricul apelurilor și plasați apelul video; prin intermediul aplicației Contacte, deschideți cardul de informații al unui contact și plasați apelul video, iar utilizatorii de aplicații pentru mesaje pot plasa apeluri video chiar din fila de conversații.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.