Amazon a anunțat miercuri lansarea celei mai recente versiuni Echo Dot Kids Edition, un difuzor inteligent bazat pe Alexa, creat cu copiii în minte. Echo Dot Kids Edition, care vine cu un caz “prietenos pentru copii”, este capabil să deruleze muzică “potrivită vârstei”, să răspundă la întrebări, să povestească și să gestioneze alte caracteristici minore. Pretul acestuia incepe de la 79,99 USD, în SUA și disponibil începând cu data de 9 mai, această ediție a Echo Dot vine cu un abonament gratuit de un an gratuit FreeTime Unlimited.

Amazon Echo Dot Kids Edition caracteristici
Concentrată pe demografia sub 18 ani, această variantă a lui Echo Dot vine cu un control parental extensiv, care permite părinților să monitorizeze limitele de timp, să stabilească orele de pat, să revizuiască activitatea etc. În plus, a fost conceput pentru a asculta comenzile vocale formulate special pentru copii. Amazon oferă exemple precum “Alexa, te rog să derulezi muzică pentru dans”, “Alexa, deschideți provocarea SpongeBob” și “Alexa, cât timp este o zi pe Marte?”.

Abonamentul oferit gratuit FreeTime Unlimited oferă acces la mai multe abilități centrate pe copil, precum și acces la posturile de radio fără anunțuri, cum ar fi Radio Disney, Nick Radio și Kids Hits. Abonamentul oferă, de asemenea, acces la peste 300 de audiobook-uri.

Un tablou de bord Amazon Parent este disponibil pe aplicația Alexa, pentru Echo Dot Kids Edition, pentru a ajuta la filtrarea conținutului explicit din Muzică Amazon, a verifica istoricul ultimelor aptitudini folosite, a revizui timpul și utilizarea și a opri cumpărăturile vocale pentru a preveni achizițiile accidentale.

Amazon Echo Dot Kids Specificații
Conectivitatea la Echo Dot este posibilă prin suportul Bluetooth A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) și Wi-Fi 802.11 a / b / g / n cu bandă duală. În plus, există un difuzor încorporat pentru feedback vocal și un jack de 3,5 mm pentru utilizarea cu difuzoare externe. Dimensiunile ediției Echo Dot Kids sunt de 90x90x38mm, iar greutatea este de 191 grame.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.