După câteva scurgeri și zvonuri, este raportat că HMD Global găzduiește un eveniment în China în 19 ianuarie, pentru a dezvălui oficial Nokia 9. Compania finlandeză spune că va prezenta Nokia 8 (2018) în plus față de modelul său de top la evenimentul chinezesc. Luna trecută, am văzut un caz de protecție al telefonului Nokia 9 enumerat online, care a dezvăluit întreaga sa construcție.

Site-ul chinez MyDrivers a raportat că Nokia 9 și noua generație Nokia 8 vor avea o experiență personalizată pentru piața chineză. Acest lucru sugerează că este posibil ca telefoanele mobile să nu aibă servicii Google și vor veni în schimb cu niște omologi locali. De asemenea, HMD va oferi un ROM personalizat pe ambele smartphone-uri pentru a se potrivi cu preferințele clienților chinezi.

În plus față de dezghețarea programului de anunțuri, MyDrivers a scurs dintr-o captură de ecran care pare să detalieze prețurile de pe Nokia 9. Imaginea de ecran arată că Nokia 9 cu memorie RAM de 6 GB și stocare de 64 GB va fi vândut în China pentru 3.699 CNY (aproximativ 2.200 de LEI), iar cea de-a doua versiune cu memorie RAM de 6 GB și stocare de 128 GB va fi disponibilă pentru 4.199 CNY (aproximativ 2.500 de LEI).

Dacă credem că există zvonuri în curs, Nokia 9 va avea un ecran QHD de 5,5 inci și va avea un Qualcomm Snapdragon 835 SoC. Cazul de protecție al smartphone-ului care a fost văzut pe Amazon UK a indicat un ecran din sticlă curbată, similar cu Samsung Galaxy S7 Edge. Cazul a sugerat, de asemenea, că telefonul ar avea un scaner de amprente cu fața înapoi și o configurație cu două camere. În plus, smartphone-ul este de așteptat să aibă port USB de tip C și este probabil să ruleze Android Oreo 8.0 direct din cutie.

Similar cu Nokia 9, este posibil ca Nokia 8 (2018) să apară cu un Snapdragon 835 SoC și cu cea mai recentă experiență Android Oreo. HMD Global a lansat luna trecuta o actualizare Oreo pentru telefonul Nokia 2017 de anul trecut. Această versiune nouă a actualizat smartphone-ul cu o listă de funcții cum ar fi modul Picture-in-Picture (PiP), punctele de notificare și un meniu de setări îmbunătățit. De asemenea, a inclus și patch-ul de securitate din noiembrie.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.